Stiri Cupa României Masculin

Ross, 25 de puncte în victoria Piteștiului de la Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
05.01.2015

După ce a încheiat anul cu două înfrângeri consecutive, BCM U Pitești s-a redresat în prima partidă din 2015. Argeșenii s-au impus astăzi, în partida cara a avut loc în sala „Constantin Jude” din Timișoara, împotriva celor de la BC Timba, la 10 puncte diferență, scor 87-77.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Ross, care în 36 de minute a terminat cu 25 de puncte, șase recuperări și opt pase decisive, fiind și cel mai bun de pe parchet. Americanul a avut un procentaj foarte bun la aruncările de la două puncte, 75% (6/8), în vreme ce la trei puncte, 3 din șapte aruncări au trecut prin inel (43%). Ross a fost fără greșeală la aruncările libere, cu 4 din 4.

Sutalo și Kovac, fiecare cu 16 puncte, l-au urmat în clasamentul celor mai buni marcatori ai echipei din Trivale, primul dintre aceștia având și patru recuperări, precum și 4 pase decisive. Fraseniuc, care s-a dovedit a fi o verigă importantă în ultimul sfert, a terminat jocul cu 15 puncte. În vreme ce Milosevic a reușit un „double-double”, cu 10 puncte și 11 recuperări.

Returul va avea loc vineri, 9 ianuarie, în Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!