Stiri Cupa României Masculin

S-a anulat întregul proces electoral pentru alegerile FRB

S-a anulat întregul proces electoral pentru alegerile FRB

Astăzi, 7 mai, s-a reunit Consiliul Director al Federației Române de Baschet. Din informațiile baschet.ro, în cadrul ședinței s-au revocat deciziile anterioare de a organiza alegeri. 

Motivul din spatele deciziei luate pare a fi legat de faptul că Ministerul Tineretului și Sportului a formulat apel în dosarul afilierilor solicitate de către Federația Română de Baschet.

Un aspect interesant este acela că Adunarea Generală ordinară va avea loc conform programului inițial, ceea ce nu putem spune și despre Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că revocarea cuprinde întreg procesul electoral, inclusiv candidaturile depuse. 

Reamintim faptul că în cursa pentru președinția forului românesc erau, în momentul anulării, patru candidați:  Adrian Voinescu, Virgil Stănescu, Ștefan Săndulache și Carmen Tocală.

Revenim cu detalii!

*foto: wall-street.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!