Stiri Cupa României Masculin

Santa Szabolcs a revenit la U-BT Cluj-Napoca

Santa Szabolcs a revenit la U-BT Cluj-Napoca

În cursul acestei zile, U-BT Cluj-Napoca a anunțat întoarcerea lui Santa Szabolcs în orașul de pe Someș. Jucătorul originar din Târgu-Mureș a mai evoluat pentru ardeleni în perioada 2009-2012, făcând parte din echipa care a câștigat titlul în 2011.

După ce a plecat de la U Mobitelco, Santa a mai trecut pe la CSM București, Steaua CSM Eximbank București, SCM CSU Craiova, CS Energia Rovinari, BC Mureș Târgu-Mureș și BCM U Pitești. În sezonul 2019-2020, baschetbalistul de 33 de ani a adunat 4.7 puncte și 3.5 recuperări în 12.5 minute petrecute pe teren.

Szabolcs Santa devine al 4-lea jucător autohton din lotul lui Mihai Silvășan, ceilalți fiind: Nandor Kuti, Ștefan Grasu și David Vida. În această vară, alb-negrii i-au mai transferat pe Justin Edwards, Gregory Vargas, Karel Guzman și Andrija Stipanovic.

De asemenea, U-BT mai dispune de aportul lui Donatas Tarolis, Patrick Richard și Karlo Zganec, care au jucat la Cluj-Napoca și în stagiunea 2019-2020.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    ehh
    ia uite ca a aparut si veteranul mare...
    nu a fost sa fie Olah, e Santa...

    cu 3 ani în urmă (20.07.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Util,
    oricum peste Uta, cei drept, sub Olah, dar ... In fine, la ce oferta de romani sunt, e un transfer ok, tinand cont si de postul de pivot, unde pana acum am acut un singur jucator clasic . Visul cu Kris s-a dus, dar e bine si asa !

    cu 3 ani în urmă (20.07.2020)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Visul cu Kris
      Tu ești convins că s-ar potrivi la noi în echipă?...

      cu 3 ani în urmă (21.07.2020)
    • FC Argeș Pitești Da'Bro:

      Nu mi se pare
      Santa peste Uta, decat experiența poate sa fie un avantaj. A fost o dezamăgire în ambele sezoane petrecute la Pitești. Oricand as prefera jucători gen Popa, Uta in detrimentul lui Fraseniuk sau Santa. Nu cred ca va prinde mai mult de 6 8 minute pe meci.

      cu 3 ani în urmă (21.07.2020)
    Raspunde
  • pipzn :

    Pentru mine
    va fi interesant de urmarit reactiile d-nului Vujosevic pentru ca ale d-nului Silvasan le stim cu totii in anumite momente ale jocului. :)

    Altfel, cred ca Santa va fi folosit mai mult in Cupa Romaniei iar in campionat mai mult cu rol in recuperari defensive si pentru a da minute de respiro lui Stipanovic si Zganec. Dar ar fi frumos pentru el ca spre sfarsitul carierei de jucator sa mai castige un titlu de campion.

    cu 3 ani în urmă (21.07.2020) Raspunde
  • LOL15 :

    Oradea
    Stie vineva ceva de Csm Oradea?
    De Kris sau alti jucatari noi ?

    cu 3 ani în urmă (21.07.2020)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      Kris
      Eu zic sa nu mai visati la Kris Richard. A spus ca vrea intr-un campionat mai puternic si pe bani mai multi. Ori chiar si ultima clasata din Italia, Franta sau Turcia ar plati mai mult ca in Romania. Sigur isi gaseste echipa, chiar daca e criza peste tot, sau poate cu atat mai mult pt ca e criza il vor lua pe Richard pt ca un upgrade la salariul de la Oradea e sigur un salar mic spre mediu in campionatele puternice.
      Ramane de vazut ce aduce totusi Oradea in loc pt ca timpul trece si trebuie sa inceapa pregatirile. Clujul desi are deja lotul definitivat, a anuntat ca nu se va baza de la inceput pe 2 dintre ei din cauza vizelor.

      cu 3 ani în urmă (21.07.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    fain
    ca avem portar. acum ne mai trebuie atacanti :)))

    cu 3 ani în urmă (21.07.2020)
    • uplifter:

      :))))
      Nu fi rău. A fost adus doar ca backup de backup.
      În plus, eu cred ca la cum vor juca străinii, am putea juca și tu sau eu ca roman...

      cu 3 ani în urmă (21.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii