Stiri Cupa României Masculin

Sarunas Vasiliauskas, coleg în CEBL cu rapper-ul J Cole

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.06.2022

Sarunas Vasiliauskas, coleg în CEBL cu rapper-ul J Cole

La doar câteva zile după finalul sezonului din Liga Națională de Baschet Masculin, Sarunas Vasiliauskas a ales să își petreacă vacanța evoluând în Canadian Elite Basketball League, primul eșalon baschetbalistic din Canada.

El a evoluat deja în două meciuri pentru Scarborough Shooting Stars, reușind două victorii (99-81 cu Nefoundland Growlers și 78-69 cu Edmonton Stingers). În meciul cu Growlers, lituanianul medaliat cu argint alături de CSO Voluntari a bifat 2 puncte și 4 assist-uri. O prestație mai bună a avut în meciul cu Stingers în care a înscris 11 puncte.

Experiența lui Sharas în Canada este cu atât mai specială dacă luăm în considerare faptul că el este coleg de echipă cu rapper-ul american J Cole. Acesta s-a remarcat de-a lungul anilor prin reușitele sale în domeniul muzical, dar visul său a fost acela de a deveni un jucător profesionist de baschet.

Cole are 37 de ani și este la a doua echipă de seniori pentru care evoluează. În 2021, el a mai evoluat pentru Rwanda Patriots în Basketball Africa League. El a avut cea mai bună prestație a carierei chiar la debutul lui Vasiliauskas, când a bifat 6 puncte și 2 recuperări.

De asemenea, în echipa celor de la Scarborough Shooting Stars se regăsește și Xavier Rathan-Mayes, jucător cu 15 meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin, în tricoul lui BC CSU Sibiu. Acesta a venit la gruparea ardeleană la jumătatea sezonului 2020-21.

*foto: cebl.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Canada
    Ar fi bun un Mayes si la Voluntari! Nu stiu daca are loc si daca ar fi interesată echipa dar este util mai ales cand il joci pe Tohatan

    cu 1 an în urmă (13.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!