Stiri Cupa României Masculin

Saşa Ocokoljic: Am jucat prost 30 de minute, dar am arătat excelent în ultimul sfert

Saşa Ocokoljic: Am jucat prost 30 de minute, dar am arătat excelent în ultimul sfert

CSO Voluntari a reuşit să câştige Memorialul Elemer Tordai, după ce s-a impus în finala cu Dinamo Bucureşti, scor 93-89.

Antrenorul ilfovenilor, Saşa Ocokoljic, s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi din ultimele zece minute, dar a felicit Dinamo pentru felul în care a arătat în primele 30 de minute ale meciului.

"A fost un meci foarte dificil pentru noi. Este evident că am fost total neconcentraţi după ce am bătut Clujul. Ne-a luat 30 de minute să înţelegem că dacă nu jucăm cu concentrare şi agresiv, pierdem meciul, pentru că Dinamo a jucat foarte foarte bine şi îi felicit pentru prestaţia avută. Am avut 13 turnovers în prima jumătate şi am continuat la fel în sfertul trei. Dar încă o dată sunt mulţumit de cum am arătat în ultimul sfert. Am jucat excelent în ultimele zece minute şi am câştigat meciul şi trofeul, ceea ce înseamnă mult pentru noi. Încă o dată am jucat prost 30 de minute, dar am arătat excelent în ultimul sfert. Felicit toate echipele care au participat la acest turneu."

 
Sasa Ocokoljic, antrenorul celor de la CSO Voluntari, la finalul Turneului Elemer Tordai!

Sasa Ocokoljic, antrenorul celor de la CSO Voluntari, la finalul Turneului Elemer Tordai!

Posted by BC CSU Sibiu on Thursday, October 8, 2020

După Memorialul Elemer Tordai, pentru CSO Voluntari urmează meciurile din grupa c a Cupei României, tot în Sala Transilvania, unde va întâlni CSU Sibiu, SCM Timişoara şi CSM Târgu Jiu.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!