Stiri Cupa României Masculin

Sașa Ocokoljic : „Cel mai important lucru este că a început să se joace baschet în România”

Sașa Ocokoljic : „Cel mai important lucru este că a început să se joace baschet în România”

CSO Voluntari a învins U-BT Cluj-Napoca, scor 95 la 87, și a obținut calificarea în finala Memorialului Elemer Tordai. 

Sașa Ocokoljic , antrenorul ilfovenilor a tras concluziile după această partidă:

Cel mai important lucru este că a început să se joace baschet în România, am jucat câteva amicale în Serbia, însă mă face fericit faptul că jucăm din nou pe teritoriul României. 

Am obținut victoria, consider că am jucat bine...împotriva unui adversar puternic. La fel ca și U-BT am încercat să jucăm cu regulile din Cupa României. 

Cine a urmărit partida cred că s-a putut bucura de baschet pentru că nivelul a fost unul de competiție...Din punctul meu de vedere a fost un meci foarte bun, toată lumea a depus efort, niciuna dintre echipe nu a tratat partida ca un meci amical sau unul de antrenament.

Întrebat pe cine ar prefera în finala turneului amical, antrenorul ilfovenilor susține că nu s-a gândit la acest lucru: 

Chiar nu m-am gândit la asta, însă este extrem de important să ne recuperăm pentru finală pentru că mâine vom testa modul în care reacționăm la două meciuri consecutive...pe acest sistem vom juca în Cupa României și probabil și în campionat.

Nimeni nu este fericit pentru că în această sală atmosfera este total alta fără spectatori, însă acest turneu trebuie să continue. 

 

 

Posted by BC CSU Sibiu on Wednesday, October 7, 2020

CSO Voluntari va întâlni mâine, 8 octombrie, de la ora 19:30, în finala Memorialului Elemer Tordai, câștigătoarea partidei dintre CSU Sibiu și CS Dinamo București. 

*foto: facebook/CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!