Stiri Cupa României Masculin

Sașa Ocokoljic : „Pot să spun că am controlat jocul”

Sașa Ocokoljic : „Pot să spun că am controlat jocul”

CSO Voluntari a trecut de CSM Oradea cu scorul de 79-74 într-o partidă în care ilfovenii au condus și la peste 20 de puncte. 

Saşa Ocokoljic s-a arătat fericit de această victorie, o victorie care poate fi una extrem de importantă în economia clasamentului LNBM. 

E un pic diferit fără fani în tribune, dar acum se poate vedea pasiunea jucătorilor și intensitatea cu care trăiesc o partidă. 

Referitor la meci...o mare victorie pentru noi. Chiar dacă au revenit de la un deficit de 20 de puncte, nu trebuie să uităm că am jucat cu echipa campioană. Am avut un run bun datorat aruncărilor de la distanță, dar au reușit să răspundă în aceeași manieră cu o serie de reușite de la trei puncte. Într-un final, am reușit să gestionăm bine momentele importante ale jocului. 

Pot să spun că am controlat jocul, am fost la conducere majoritatea partidei, în timp ce Oradea nu a reușit să preia avantajul pe tabelă. Am fost mai buni și la recuperare, o calitate a acestei echipei dacă luăm în considerare faptul că suntem pe primul loc în ligă la acest capitol. 

Felicit ambele echipe! Oradea este o echipă mare, cu un management foarte bun și pentru noi este o plăcere să jucăm împotriva lor. 

Ilfovenii vor juca astăzi, 7 ianuarie, de la ora 20:45 împotriva lui SCM Timișoara. 

Trebuie să ne odihnim pentru mâine, jucăm cu o echipă bună, jucăm cu Timișoara...Totuși, sunt convins că totul va fi bine, a precizat Ocokoljic în finalul declarației. 

*foto: facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!