Stiri Cupa României Masculin

Sasa Ocokoljic: „Toţi jucătorii trebuie să dea 100% în defensivă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2015

CSU Asesoft Ploiești se deplasează la Timișoara pentru manșa decisivă din sferturile de finală ale Cupei României. Campioana în exercițiu pleacă cu un avantaj de 8 puncte în fața lui BC Timișoara după ce în tur s-a impus cu scorul de 85-77. Sasa Ocokoljic, antrenorul ploieștenilor, a prefațat acest meci care va stabili ultima echipă care ajunge în Final Four. Tehnicianul sârb consideră că jocul defensiv va fi factorul decisiv în această confruntare:

„În condiţiile actuale, toţi jucătorii trebuie să dea 100% în defensivă. Nu mai avem baschetbalişti de NBA sau Euroligă, care să facă diferenţa în atac, aşa cum s-a întâmplat în prima parte a campionatului, şi, automat, apărarea devine cheia succesului.”

Sasa Ocokoljic are trei partide în calitate de antrenorul principal al lui CSU Asesoft Ploiești. Formația ploieşteană a câștigat toate cele e meciuri cu el la cârmă. Vă reamintim faptul Vladimir Arnautovic se află la Belgrad din cauza unor probleme medicale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!