Stiri Cupa României Masculin

Sayeed Pridgett este al 5-lea străin din lotul lui Rapid București

Sayeed Pridgett este al 5-lea străin din lotul lui Rapid București

După ce vineri, 18 august, a anunțat transferul lui Toarlyn Fitzpatrick, astăzi, 19 august, CS Rapid București a oficializat o nouă mutare. Sayeed Pridgett va juca în România, după trei sezoane petrecute în Grecia și Cipru.

Născut în 22 februarie 1998, extrema de 1.96 metri a jucat patru ani la Montana State University, unde a avut medii de 12.8 puncte, 5.0 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.1 intercepții.

Apoi, în 2020, Pridgett și-a început cariera profesionistă, semnând cu Ionikos Nikaias BC, o formație din prima ligă a Greciei. În ediția 2021-2022, jucătorul american a evoluat pentru Apollon Limassol, în Cipru, iar în stagiunea precedentă, Pridgett s-a întors în Grecia, la AS Karditsas.

În 20 de partide, sportivul în vârstă de 25 de ani a contabilizat 12.8 puncte, 5.1 recuperări, 2.9 pase decisive și 1.6 intercepții. Pridgett a avut 34.7% de la distanță, 53.8% din interiorul semicercului și 68.6% de la linia de libere.

Conform paginii de Instagram a giuleștenilor, noul jucător din lotul lui Tudor Costescu a fost naturalizat de Cambodgia și a evoluat pentru această țară atât la 5 la 5, cât și la 3 la 3.

Pridgett este al 5-lea străin din lotul lui Rapid București, după Toarlyn Fitzpatrick, Josip Bilinovac, Paulius Petrilevicius și Alterique Gilbert. Alb-vișiniii se mai bazează în următoarea stagiune pe Tudor Șomăcescu, Marcu Badiu, Matei Dorneanu, Tudor Gîrbea, Ben Altit și David Oprea.

*foto: 406mtsports.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Silvois :

    Remarcabil
    Chiar pare un transfer tare, desi nu vine de la echipe de prima mana. Un excelent recuperator si un tragator decent!

    cu 8 luni în urmă (19.08.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!