Stiri Cupa României Masculin

Video. Sayeed Pridgett: „MVP? Vreau să câștig un titlu întâi”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.10.2023

Video. Sayeed Pridgett: „MVP? Vreau să câștig un titlu întâi”

Rapid București a obținut o victorie importantă în derby-ul Capitalei, cu Dinamo București. Giuleștenii au trecut de rivala istorică cu scorul de 82-68 și au urcat la un bilanț de 4-1 în Liga Națională de Baschet Masculin. În același timp, alb-roșii stau cu 3-3 în ierarhie.

Sayeed Pridgett a fost din nou cel mai bun jucător al echipei sale, reușind să adune 20 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții. În 37 de minute, el a transformat 7/16 aruncări din acțiune, 1/4 de la distanță și 5/5 de la linia de libere pentru +20 la eficiență. Iată ce a avut americanul de spus la finalul meciului despre evoluția echipei sale, revenirea lui Alterique Gilbert pe parchet, obiectivul lui pentru acest sezon și următorul meci:

„A fost un meci foarte mare pentru noi, evident, ambele echipe fiind din București. Am vrut să facem o demonstrație de forță. A fost primul meci în care am fost cu toții pe teren, așa că am vrut să ne luăm în primire unii pe alții și să oferim totul suporterilor și orașului. A fost foarte important (n.r. revenirea lui Alterique Gilbert). Am simțit că ne-a lipsit tot sezonul,  playmaking-ul lui, abilitatea lui de a citi jocul, capacitatea de a își transforma aruncările. Simt că faptul că l-am avut alături de noi aseară ne-a dat mult mai multă încredere. MVP? Nu, vreau să câștig un titlu întâi și să văd apoi ce vine de acolo. Trebuie să ne pregătim pentru următorul meci, nu putem subestima pe nimeni, indiferent de unde se află în clasament. Trebuie să ne facem jocul, să ne focusăm pe noi și lucrurile vor merge de la sine”, a declarat vedeta feroviarilor.

În următoarea etapă, Rapid București va juca în Orașul lui Brâncuși, împotriva celor de la CSM Târgu Jiu.

*foto: Iuli Dobre

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!