Stiri Cupa României Masculin

SCM Craiova a câștigat amicalul cu BC Yambol

SCM Craiova a câștigat amicalul cu BC Yambol

SCM Craiova a câștigat partida amicala cu BC Yambol cu scorul de 95-90.

Dino Cinac și Dragoș Diculescu au fost principalii realizatori ai echipei antrenate de Aco Todorov. Croatul a terminat partida cu 21 puncte și 6 recuperări, în timp ce noul căpitan al craiovenilor a fost extrem de activ pe faza ofensivă și și-a trecut în cont 17 puncte și 7 pase decisive. Bogdan Țibîrnă a profitat de titularizare și a contribuit cu 10 puncte (5/6 la aruncări) și 4 recuperări. 

Noile achiziții ale oltenilor Jonathan Person și Goran Filipovici au contribuit cu 14, respectiv 12 puncte. 

La capitolul noutăți îl putem menționa și pe Nenad Sulovic, jucător care a jucat pentru SCM Craiova în partida din Bulgaria. La prima vederea, pivotul sârb pare să îl înlocuiască pe Makol Mawien, baschetbalist care din motive necunoscute nu a făcut deplasarea cu echipa. 

Astăzi, 24 septembrie, de la ora 19:00, SCM Craiova va întâlni BC Beroe. 

*foto: facebook/Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!