Stiri Cupa României Masculin

SCM Craiova a trecut de CSA Steaua

SCM Craiova a trecut de CSA Steaua

SCM Craiova a trecut de CSA Steaua cu scorul de 89 la 76.

Formule de start

CSA Steaua - Coconea, Brown Jr, Mandache, O'Brien și Thomas.

SCM Craiova – Filipovic, Person, Diculescu, Pratt și Țîbârnă.

Partida a început sub semnul echilibrului, astfel, după aproximativ 4 minute de joc scorul de pe tabela Arenei Antonio Alexe era 8 la 8. Diculescu a punctat de două ori la mare distanță și a dus Craiova la 8 puncte diferență, scor 20 la 12, fapt care l-a obligat pe Cătălin Burlacu să ceară time-out. Diferența a continuat să crească și la finalul primului sfert scorul era 35-26 pentru olteni, gratie unui coș în ultima secundă marcat de Filipovic.

SCM Craiova a început foarte bine sfertul secund și a mărit diferența la 20 de puncte, 44 la 24, datorită unor coșuri ușoare. Cătălin Burlacu cere un nou time-out la jumătatea sfertului secund pentru ai scoate din ritm pe jucătorii lui SCM Craiova, care au înscris 13 coșuri de la distanță cu un procentaj incredibil de 68%.

În ciuda timpului de odihnă și a slam dunkului reușit de Thomas, Pratt a înscris punctul cu numărul 50 pentru Craiova.

Coconea și Brown au redus din handicap, astfel, scorul după două sferturi era 54 la 39 în favoarea formației antrenate de Aco Todorov.

CSA Steaua a mărit intensitatea în apărare și sfertul 3 a debutat cu o serie de ratări de ambele părți, până când Sulovic a spart gheața cu o aruncare de sub panou.

Pratt a reușit înca un coș de la distanță și a refăcut diferența de 20 de puncte, scor 61-41.

Filipovic a înscris încă un coș în ultima secundă, de această dată de 2 puncte și a stabilit scorul la intrarea în sfertul decisiv, 75-53.

În debutul ultimului act, două coșuri consecutive semnate de Vranes l-au obligat pe Todorov să solicite timp de odihnă. După scurt timp, Pratt a înscris un coș cu fault și a refăcut diferența de pe tabelă.

Steliștii au câștigat câteva mingi pe faza defensivă și au revenit la doar 13 puncte diferență, după coșurile lui Mandache și Creek, dar tot Pratt este cel care practic a pecetluit soarta partidei cu un coș de 3 puncte, scor 83 la 71, cu doar 3 minute rămase de joc. 

Titus Nicoară a readus speranța în tabăra steliștilor de la linia de libere, scor 84 la 74, cu mai puțin de două minute rămase de disputat din partidă, dar craiovenii au fost lucizi pe final de joc și s-au impus cu scorul de 89-76.

Remarcați

SCM Craiova : Monyea Pratt - 28 puncte, 11 recuperări, 10 pase decisive, Dragoș Diculescu - 18 puncte, 4 recuperări, Goran Filipovic - 16 puncte;

CSA Steaua: Elijah Thomas -16 puncte, 11 recuperări, Kenny Brown - 16 puncte.

*foto: facebook Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!