Stiri Cupa României Masculin

SCM Craiova trece de CSM Galați

SCM Craiova trece de CSM Galați

SCM Craiova trece de CSM Galați cu scorul de 85 la 67. 

Jucătorii lui Aco Todorov au început mai bine partida și au câștigat primul sfert cu scorul de 21 la 12 și nu au mai cedat avantajul obținut. Aceștia au dominat lupta sub panou și au strâns 44 de recuperări, față de cele 35 ale gălățenilor. Deși au stat mai bine la majoritatea capitolelor statistice, craiovenii au avut cu o minge pierdută mai mult decât adversarii lor din această seară, statistica fiind de 16-15 la acest capitol. 

Omari Gudul a fost omul meciul și a terminat în double-double cu 16 puncte și 11 recuperări. Pivotul african a fost secondat de Monyea Pratt cu 15 puncte și de Tyler Laser și Porter Troupe, ambii cu câte 13 puncte. Dintre jucătorii români s-a remarcat Bogdan Țîbîrnă cu 4 puncte și 6 recuperări și tânărul Antonio Năsturescu, care a înscris 6 puncte și a stabilit un nou record personal stagional. De menționat este faptul că Pratt a înscris toate punctele de la mare distanță, americanul a terminat partida cu 45% (5/11) la trei puncte, stabilind un nou record personal stagional, atât la numărul de aruncări marcate, cât și la numărul de aruncări încercate. 

De la CSM Galați s-a remarcat Christopher Porter Bunton cu 17 puncte și Christopher Tawiah autorul unui double-double format din 13 puncte și 11 recuperări. 

Etapa următoare SCM Craiova se va deplasa la Mediaș, unde nu are voie să facă pași greșiți, în timp ce CSM Galați va căuta prima victorie în Grupa Galbenă, pe terenul celor de la CSO Voluntari. 

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!