Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara câștigă acasă cu KK Vrsac primul amical din această perioadă de pregătire

SCM Timișoara câștigă acasă cu KK Vrsac primul amical din această perioadă de pregătire

SCM Timișoara s-a impus cu 70-63 în primul joc de pregătire din această toamnă, pe propriul teren cu KK Vrsac. Bănățenii au condus tot meciul, cu un avans maxim de 21 de puncte. Troy Franklin a fost coșgheterul partidei cu 16 puncte.

SCM Timișoara a început primul amical din această perioadă de pregătire în formula Brown, Franklin, Popa, Gorgemans și Pesakovic. KK Vrsac i-a avut în primul 5 pe Cirkovic, Milosevic, Bealer, Grbovic și Gazibegovic.

Gazdele au avut un început mai bun și conduceau la nouă lungimi la jumătatea primului sfert, 14-5. Sârbii s-au apropiat în a doua parte a sfertului și la prima pauză scorul a fost 22-17. Sfertul secund le-a revenit timișorenilor, care au mai pus patru puncte la avantaj și la pauza mare tabela arăta 41-32.

Alb-violeții au avut un run de 18 puncte, început în finalul sfertului secund. Cu acesta s-au distanțat la ecartul maxim de 21 de puncte la trecerea în a doua jumătate a sfertului trei, scor 53-32. Diferența s-a micșorat până la ultima pauză, la care scorul a fost 57-43. În finalul partidei oaspeții au încercat și un pressing pe tot terenul, dar bănățenii au reușit să îl depășească și s-au impus cu 70-63.

Troy Franklin a fost coșgheterul partidei cu 16 puncte, plus 5 recuperări și 5 pase decisive. Pentru SCM Timișoara au mai înscris: Pesakovic 12 puncte (6 assist-uri), Gorgemans 10 puncte (8 recuperări, 4 capace), Brown 8 puncte (5 recuperări), Mirkovic și Popa câte 7 puncte, Abu Teir și Komatina câte 3, iar Lazar și Dragoste au înscris câte 2 puncte. Au mai intrat Coconea și Penciu. Dragan Petricevic a împărțit minutele astfel încât un singur jucător a stat în teren peste o jumătate de oră, Brown (30:52 minute).

De la oaspeți cel mai bun a fost Campara cu 15 puncte și 8 recuperări. L-au urmat Milosevic cu 14 puncte și 6 recuperări și Bealer cu 10 puncte.

Pentru SCM Timișoara urmează un turneu amical în Ungaria, găzduit de Falco Szombathely în 12 și 13 septembrie. Alb-violeții vor avea următoarele jocuri de pregătire acasă în 20 și 21 septembrie. Atunci găzduiesc Cupa Timișoara, la care mai participă CSM Focșani, BC CSU Sibiu și Steaua București. Programul meciurilor de pregătire anunțat de timișoreni îl găsiți aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii