Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara câștigă la scor partida cu CSM Târgu Jiu

SCM Timișoara câștigă la scor partida cu CSM Târgu Jiu

SCM Timișoara a dispus de CSM Târgu Jiu cu scorul de 109 la 45, într-o partidă contând pentru Cupa României la Baschet Masculin. 

Formule de start

SCM Timișoara: Mocrițchi, Mirkovic, Lazăr, Brown și Mijajlovic

CSM Târgu Jiu: Berculescu, Berca, McClain, Rogava şi Allen.

SCM Timișoara a început mai bine partida și a înscris primele 14 puncte ale partidei.

Allen a fost primul din tabăra celor de la Târgu Jiu care a găsit coșul și a dus scorul la 14-2, însă Dragoste a finalizat o pătrundere și o aruncare liberă și a refăcut rapid diferența, 17-2.

Sfertul a continuat în același ritm și la finalul primelor 10 minute de joc scorul era 26-7 în favoarea echipei antrenate de Dragan Petricevic.

Actul secund a demarat cu o aruncare liberă înscrisă de Gajic, care a dus diferența la 20 de puncte, 27-7, diferență care s-a mărit treptat pe parcursul reprizei.

Astfel, după 20 de minute de joc, SCM Timișoara conducea pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 51 la 18.

Lazăr a început bine repriza a doua și a înscris de două ori prin slam, ducând scorul la 62-22 cu aproximativ 16 minute rămase de joc din partidă.

Timișorenii au continuat să profite pe tot parcursul sfertului de defensiva slabă a gorjenilor, astfel, după 30 de minute de joc diferența se mărise la 50 de puncte, scor 79 la 29.

În ciuda unor momente de relaxare, SCM Timișoara a reușit să își mărească avansul și pe parcursul ultimului act al confruntării. Astfel, partida dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 109 la 45.

Remarcați

SCM Timișoara:Sherwood Brown - 20 puncte , Laszlo Lazăr - 21 puncte, 14 recuperări , Mirel Dragoste - 16 puncte , Adam Mirkovic - 16 puncte , Ivan Mijajlovic - 8 puncte, 13 pase decisive, Nikola Gajic - 10 puncte, 11 recuperări

CSM Târgu Jiu: Kevin Allen - 25 puncte, 17 recuperări

*foto: Bogdan Isăilă/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!