Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara învinge la mare luptă pe BC CSU Sibiu

SCM Timișoara învinge la mare luptă pe BC CSU Sibiu

SCM Timișoara a obținut o victorie mare în lupta pentru playoff. Bănățenii au învins pe BC CSU Sibiu cu scorul de 80-76, într-un meci jucat astăzi, la Pitești și care a contat pentru etapa 22 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Sibienii au început în forță partida și conducea cu 15-4, după primele 4 minute de joc. Timișoara a răspuns cu 5 puncte marcate la rând. Reynolds a oprit run-ul timișorenilor cu o triplă. Sibienii au mai oprit un atac advers iar Rathan-Mayes a marcat pe contraatac și scorul a ajuns la 20-9. Partea a doua a sfertului inaugural le-a aparținut elevilor lui Dragan Petricevic care au reușit un run de 7-2, pentru scorul de 22-16.

Bănățenii au continuat perioada bună și după reluarea jocului și  au venit la o singură posesie în spate, după un coș pe contraatac al lui Mirel Dragoste, scor 24-27. Sibienii și-au reintrat în ritm și până la jumătatea sfertului secund își creau un avantaj considerabil. Tohătan cu o triplă a dus scorul la 34-26 iar banca Timișoarei solicita timp de odihnă. Întreruperea jocului le-a prins bine bănățenilor, care până la pauză au înjumătăți diferența de pe tabelă, 42-38.

Sfertul trei s-a jucat sub semnul echilibrului. La jumătatea acestei secvențe de joc scorul era 52-51 pentru BC CSU Sibiu. Cele două formații s-au anihilat reciproc până la finalul sfertului dar SCM Timișoara să treacă în avantaj și conducea cu scorul de 62-60, înaintea actului decisiv.

Cele două formații au pus în practică două defensive agresive startul ultimului sfert. După 4 minute scurse, BC CSU Sibiu revenea în avantaj, 69-68, după un coș al lui Rathan-Mayes. A urmat un nou time-out, după care Timișoara a reușit un run de 8-2, și avea 5 lungimi avantaj cu 2 minute rămase din meci. Sibiu a revenit și mai avea de recuperat două puncte, cu un minut de joc și posesia în favaorea ei. Addison a egalat rapid după time-out. Gajic și-a dus din nou echipa în față, după o recuperare ofensivă. Rathan-Mayes a ratat o triplă, după care Mijajlovic a fost perfect de la linia de fault. A fost suficient și partida s-a încheiat cu scorul de 80-76 pentru bănățeni.

Nikola Gajic a fost omul meciului cu 25 de puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă. Igor Mijajlovic a terminat cu 15 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări. Olah și Komatina au contribuit cu 10 puncte fiecare.

Rathan-Mayes a reușit 16 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive pentru Sibiu. Chris Cooper și Blake Reynolds au reușit câte 14 puncte fiecare iar Marquis Addison a contribuit cu 13 puncte.

foto: SCM Timișoara

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    mda..
    ..acestea fiind spuse, Paste Fericit celor care-l sarbatoresc..

    cu 3 ani în urmă (04.04.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Probabil
    Dezamăgit de joc, băieții care au făcut treabă ieri nu au mai reușit și astăzi (Oradea în aceiași situație) KJ nu se regăsește de câteva jocuri, Addison 0/7 la 3.... Iar XR prea joacă singur, în rest momente bune cu momente greu de privit, s-au trezit Coop și Tohatan sper că nu pe fondul jocului slab prestat de ceilalți
    PS. Un alt of, nu avem secunzi, care să vadă jocul din altă perspectivă să aducă un plus, la noi............

    cu 3 ani în urmă (04.04.2021) Raspunde
  • Pop Dorel :

    DND
    Tohătan face eforturi mari să-și revină după o accidentare (ruptura musculară) care la ținut pe banca daua luni. Eu cred ca a reușit. În legătură cu secunzii ai perfecta dreptate. Paște Fericit.

    cu 3 ani în urmă (04.04.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Pop
      Tohatan e unul dintre preferații mei sper să ajungă în cel mai scurt timp la forma dinainte de accidentare

      cu 3 ani în urmă (04.04.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii