Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara pierde cu Falco Szombathely finala memorialului Horvath Zoltan

SCM Timișoara pierde cu Falco Szombathely finala memorialului Horvath Zoltan

SCM Timișoara a fost învinsă de Falco Szombathely în finala memorialului Horvath Zoltan. Maghiarii s-au impus cu 89-52, marcând peste 20 de puncte în toate cele patru sferturi. Campioana Ungariei începe marți jocurile oficiale, cu primul meci al dublei cu CSM CSU Oradea, din primul tur al calificărilor pentru Basketball Champions League. SCM Timișoara mai are câteva amicale până la primul joc oficial.

Falco Szombathely conducea cu 21-15 la prima pauză și și-a adăugat 12 puncte la avantaj în sfertul secund, astfel că la jumătatea partidei tabela arăta 43-25. Sfertul trei le-a revenit gazdelor pentru șapte lungimi, iar la ultima pauză scorul era 65-40. Ultima perioadă de joc a curs în aceeași direcție și scorul final a fost 89-52.

Zoltan Perl a fost coșgheterul finalei cu 16 puncte, iar de la gazde au mai fost în double-digits: Filipovity (14 puncte), Washington (11), Lake (11) și Reddic (11). Amaury Gorgemans a fost cel mai bun marcator al bănățenilor, cu 14 puncte, urmat de Nikola Pesakovic cu 9.

Pentru Falco Szombathely a fost ultimul amical înainte de dubla cu CSM CSU Oradea, din primul tur al preliminatiilor Basketball Champions League. Campioana Ungariei găzduiește meciul tur marți, 17 septembrie, de la ora 19 (ora noastră). Returul se dispută vineri, 20 septembrie, de la aceeași oră.

SCM Timișoara mai are programate câteva meciuri de pregătire până începe seria partidelor oficiale, în 12 octombrie, acasă cu BCM U FC Argeș Pitești. În 20 și 21 septembrie alb-violeții găzduiesc Cupa Timișoara. În semifinală vor întâlni CSM Focșani, iar în cealaltă semifinală se întâlnesc BC CSU Sibiu și Steaua București. În 25 și 26 septembrie urmează Memorialul Elemer Tordai, de la Sibiu, iar în 2 și 5 octombrie bănățenii vor întâlni Kecskemet, în deplasare și acasă.

*foto: http://ugytudjuk.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!