Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara primește vizita lui CS Dinamo București în etapa a 8-a

SCM Timișoara primește vizita lui CS Dinamo București în etapa a 8-a

Etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin va începe vineri, 10 noiembrie, cu trei meciuri programate la aceeași oră – 19:00. Unul dintre ele are loc la Timișoara, în Sala Constantin Jude, acolo unde SCM Timișoara primește vizita lui CS Dinamo București.

Cele două grupări sunt vecine de clasament în grupa A, ocupând pozițiile 5 și 6. Gazdele au un bilanț de două victorii și patru înfrângeri, în timp ce oaspeții au trei partide câștigate și patru pierdute.

Interesant este că ambele formații au început cu succese consecutive și apoi au cedat următoarele patru jocuri. Și bănățenii, și bucureștenii au pierdut cu U-BT Cluj-Napoca, CS Rapid București, CSM Corona Brașov și CSO Voluntari.

Așadar, duelul de vineri este extrem de important pentru ambele echipe în economia clasamentului și în lupta pentru calificarea în faza următoare a competiției. SCM Timișoara are moralul ridicat, datorită faptului că, pe plan extern, au obținut doar victorii.

Marți, 7 noiembrie, elevii lui Dragan Petricevic au izbutit să se impună pe terenul lui Geosan Kolin (90-84) și astfel ocupă prima poziție în grupa B a Alpe Adria Cup. Liderul galben-violeților a fost Igor Kesar, care a adunat 26 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții.

De partea cealaltă, CS Dinamo București nu evoluează în cupele europene, așadar a avut parte de mai multă odihnă decât adversara sa. Mai mult decât atât, alb-roșii s-au întărit în această etapă, transferându-l pe Brandon Norfleet, un baschetbalist cu medii foarte bune în campionatul Danemarcei.

Din punct de vedere statistic, timișorenii stau mai bine la majoritatea capitolelor, excelând la aruncările de la distanță, acolo unde conduc în Liga Națională, având un procentaj de 42.1%. În schimb, dinamoviștii aruncă mai bine din interiorul semicercului și de la linia de libere.

Confruntarea dintre SCM Timișoara și CS Dinamo București va putea fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!