Stiri Cupa României Masculin

SCM Timișoara, victorie clară pe teren propriu cu CSM Focșani

SCM Timișoara, victorie clară pe teren propriu cu CSM Focșani

SCM Timișoara a reușit o victorie destul de clară pe teren propriu, contra celor de la CSM Focșani, în etapa a patra a LNBM, scor 85-70.

SCM Timișoara a pornit meciul în formula Strong, Gajic, Mirkovic, Schipor și Olah, în timp ce Focșani i-a avut în primul cinci pe Wade Chatman, Burlacu, Pustahvar, Reljic și Baker.

Henri Wade Chatman și Justin Baker au reușit să țină în meci pe Focșani la începutul partidei. Mai mult, spre finalul primului sfert, oaspeții au și condus cu 21-16 și după primul sfert aveau un avantaj de trei puncte (22-19). Pustahvar cu un and-one și Petrișor cu o triplă au ținut Focșaniul în avantaj și la începutul sfertului secund (28-22), dar Lilov a marcat apoi cinci puncte consecutive, iar după triplă lui Strong Timișoara a revenit la conducere (30-28). De altfel, Timișoara a închis prima repriză cu un parțial de 18-4, grație căruia elevii lui Dragan Petricevic au intrat la pauză cu un avantaj de opt puncte (40-32).

Adam Mirkovic a semnat primele cinci puncte ale reprizei secunde, fapt ce a adus o liniște de 10-15 puncte Timișoarei. Justin Baker a mai reușit să îi readucă pe moldoveni la nouă puncte (55-46), dar Olah a răspuns cu un and-one și apoi bănățenii au început să conteze din nou pe tabelă, încheind sfertul cu un run de 9-1 și cu un avantaj de 15 puncte (64-49). În sfertul decisiv diferența a fost chiar și de 19 puncte în favoarea gazdelor, pentru ca în cele din urmă să se impună cu 85-70.

Niko Gajic a marcat 19 puncte cu 6 recuperări pentru învingători, Ivan Lilov 18, Adam Mirkovic a avut 14 puncte în timp ce Strong și Olah au înscris fiecare câte 11 puncte. De partea cealaltă Henri Wade Chatman a înscris 23 de puncte, Justin Baker 19 și Pavle Reljic 10.

SCM Timișoara a ajuns astfel la 2-1 în clasament, în timp ce CSM Focșani are 1-3. Etapa viitoare bănățenii vor juca în deplasare, pe terenul lui CSM Târgu Jiu, în timp ce Focșani va primi vizita celor de la CSM Ploiești.

*foto: facebook SCM Timișoara

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    din nou
    un meci foarte slab facut de noi, cu jocul asta ne indreptam spre dezastru

    cu 2 ani în urmă (17.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    O victorie este o victorie pana la urma
    S-au distantat la 15 puncte ceea ce este bine

    cu 2 ani în urmă (17.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!