Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova a anunțat continuarea colaborării cu Vitaly Stepanovski

SCM U Craiova a anunțat continuarea colaborării cu Vitaly Stepanovski

SCM Universitatea Craiova a transmis în mod oficial joi, 15 iunie, pe social media continuarea colaborării cu antrenorul Vitaly Stepanovski, cel care a condus formația din Bănie la prima participare în cupele europene.

Sosit la Craiova în primăvara lui 2022, Stepanovski a calificat gruparea din Bănie în grupele FIBA Europe Cup la prima participare în cupele europene, oltenii reușind să ajungă până în faza Top 16 în competiția amintită. Pe plan intern, alb-albaștrii au ajuns în semifinalele Cupei României în ediția 2022/2023, iar în campionat au încheiat pe locul 6.

Tehnicianul se ocupă în paralel și cu destinele naționalei Ucrainei, al cărei selecționer a devenit în primăvara acestui an. Stepanovski l-a înlocuit acolo pe Ainars Bagatskis, antrenorul celor de la CSO Voluntari.

Craiova este la prima mișcare confirmată în mod oficial pentru 2023/2024. În plus, din informațiile transmise de FRB, „Leii Băniei” intenționează să participe din nou în FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!