Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova a bifat a 3-a victorie consecutivă împotriva lui U Mobitelco

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.09.2013

SCM Universitatea Craiova a obținut cea de-a 3-a victorie consecutivă în duelurile directe cu U Mobitelco Cluj-Napoca. Doljenii s-au impus cu scorul de 82-78, într-un meci desfășurat joi (19.09), contând pentru turul inaugural al Cupei României la baschet masculin - ediția 2013/14.

Aceasta a fost cea de-a 11-a confruntare directă între aceste echipe în cadru oficial. Totuși, ea este prima ce contează pentru Cupa României.

Interesant este că primele opt confruntări au fost adjudecate de către echipa din Cluj, indiferent cine a fost gazdă. Totuși, de la mutarea în noua casă, SCM Universitatea bifează a doua victorie pe teren propriu în fața lui U Mobitelco din tot atâtea dueluri directe.

Scorul general a devenit 8-3 în favoarea Clujului.

În sezonul trecut cele două s-au confruntat în sezonul regulat al Ligii Naționale. Rezultatele ambelor partide au fost favorabile Craiovei: 86-77 la Cluj, respectiv 80-72 la Craiova.

De notat că în urma meciului de joi, Andjelko Mandic are trei victorii din totalul de cinci meciuri oficiale disputate împotriva lui U Mobitelco în calitate de antrenor principal.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!