Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova, nevoită să renunțe la Earl Watson

Valentin Todea

Valentin Todea
20.10.2017

SCM Universitatea Craiova a renunțat la serviciile jucătorului american Earl Watson, sosit în acestă vară. Având la activ un sezon ca sportiv profesionist înainte de venirea în România, în campionatul grec, Watson a evoluat în patru partide pentru olteni. În Cupa României, a avut o medie de 15:48 minute petrecute pe parchet în confruntările cu Timba Timișoara, reușind 4 puncte, 5.5 recuperări și o intercepție pe meci.

În confruntările din campionat, baschetbalistul din Statele Unite a jucat în medie 16:17 minute, adunând în total 10 puncte, 12 recuperări, 2 capace, 2 pase decisive și o intercepție.

Craiovenii au fost nevoiți să-i dea drumul acestuia după ce l-au transferat pe pivotul sârb Nemanja Aleksandrov.

CITEȘTE ȘI: Pivot din Bundesliga pentru SCM U Craiova

*Foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!