Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova obține o victorie clară în fața celor de la CSO Voluntari

SCM U Craiova obține o victorie clară în fața celor de la CSO Voluntari

SCM U Craiova a făcut scor cu CSO Voluntari, scor 95-66, în etapa a patra din Grupa Galbenă, în faza a doua a sezonului regulat.

Oltenii au început meciul în formula Laser, Troupe, Diculescu, Pratt și Omari Gudul, în timp ce CSO Voluntari i-a avut în primul 5 pe Kemp, Cetin, Gîrbea, Malesevic și Lazar. După două minute scorul era 4-3 pentru gazde, dar echilibrul a fost rupt de către olteni în restul primului sfert, grație unui parțial de 18-0, cu Tyler Laser în prim-plan. După primul sfert scorul era 24-7 pentru olteni, care nu au dat nicio șansă Voluntariului să reintre în meci. Într-adevăr, ilfovenii au ajuns la 8 puncte în sfertul doi (28-20), dar elevii lui Aco Todorov au încheiat prima repriză cu un run de 10-2, stabilind un avantaj de 16 puncte (40-24).

Victoria a devenit una clară pentru Craiova după ce au câștigat sfertul trei 28-17. Oltenii au câștigat chiar și ultimul sfert, cu 27-25, și au reușit o victorie clară la 29 de puncte, scor 95-66.

Dragoș Diculescu a avut o prestație excelentă, cu 24 de puncte și 9 recuperări, Mo Pratt a adunat și el 20 de puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive și 5 intercepții, Omari Gudul a strâns 19 puncte cu 9 recuperări și Tyler Laser 14 puncte. De partea cealaltă, Goran Martinic a înscris 21 de puncte, în timp ce Nikola Malesevic a fost singurul jucător care a mai „mișcat”, cu 19 puncte.

SCM U Craiova a dominat jocul sub panou, cu 52 de puncte „in the paint” și 17 puncte reușite grație celor 12 recuperări ofensive. CSO Voluntari a avut procentaje excelente, cu 50% de la 2 puncte și 40% de la 3 puncte, dar au plătit tribut celor 21 de turnovers comise!

SCM U Craiova ajunge astfel la 4-0, în timp ce CSO Voluntari coboară la 2-2. Etapa vitoare Voluntari se deplasează p terenul lui CSM Focșani, în timp ce SCM U Craiova se deplasează pe terenul lui BCM U Pitești.

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Aviz amatorilor
    Meciul de aseara mi-a permis sa constat o data in plus ce inseamna acest prost obicei al ciorbelor reincalzite din baschetul romanesc.Pornind de la Laser,care in continuare nu se regaseste catusi de putin,de la Low care arata si joaca efectiv ca un turist,semn ca acesti doi ani pe bara au lasat urme greu de sters,ajungem la eterna speranta Tibarna,pentru care baschetul a ajuns o corvoada si tare ma intreb daca sezonul viitor va reusi sa mai faca vreo combinatie cu cineva,ca despre utilitatea lui nu cred ca mai putem discuta.Ajungem dincolo,unde Martinic e umbra pericolului de alta data si mai traieste doar din faimoasele lui aruncari din downtown,Orbeanu acelasi zero de cativa ani buni incoace si un Malesevic cu doua viteze in minus fata de percutantul jucator pe care il stiam de la Steaua.Concluzia,la randu-i cunoscuta-diletantismul si smecheria asa zisilor manageri sau conducatori de cluburi!Despre noi,jos palaria fata de batranii Porter si Mo care duc in continuare in spate echipa si un plus prin completarea locurilor de sub panou cu Sulovic,chiar daca nici el nu mai e ce-a fost.Una peste alta,Clujul sau Oradea au toate motivele de liniste pentru prima etapa a play-off-ului,iar noi mai bifam un sezon execrabil sub mandatul de trista amintire...

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!