Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova se impune la pas în partida cu Târgu Jiu

SCM U Craiova se impune la pas în partida cu Târgu Jiu

SCM Craiova a câștigat partida cu CSM Târgu Jiu, scor 108 la 65. Meciul din cadrul Turneul 14 al LNBM s-a disputat în Sala Dunărea din Galați. 

Partida a demarat sub semnul echilibrului, dar după primele 10 minute, Oprean, Cinac, Diculescu și Henson și-au găsit ritmul la aruncările de la distanță și astfel SCM Craiova s-a distanțat pe tabelă, 46-31. 

Repriza secundă a debutat tot cu o triplă a craiovenilor, de această dată semnată de Filipovic. Coșul înscris de croat a primit răspuns din partea lui Kevin Allen, dar gorjenii au greșit din nou în defensivă și același Filipovic i-a taxat cu o nouă reușită de la distanță. Pe parcursul sfertului trei, SCM Craiova a reușit să își contruiască un avantaj de 30 de puncte, 74 la 44, unul mai mult decât liniștitor. 

Evident, soarta partidei nu s-a schimbat după ultimul sfert și SCM Craiova a trecut de CSM Târgu Jiu cu scorul de 108 la 65

Echipa din Bănie a terminat partida cu un procentaj impresionant de 82% la aruncările de două puncte (33/40).

Remarcați

Dragoș Diculescu - 29 puncte, 6 recuperări; Dino Cinac - 24 puncte, 9 recuperări; Payton Henson - 13 puncte; Andrei Oprean - 11 puncte; Goran Filipovic - 10 puncte, 6 pase decisive; 

Kevin Allen - 20 puncte, 12 recuperări. 

*foto: Facebook/ Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!