Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova și Monyea Pratt, recorduri negative în meciul cu Dinamo

SCM U Craiova și Monyea Pratt, recorduri negative în meciul cu Dinamo

SCM U Craiova a pierdut meciul cu Dinamo București, jucat ieri, 8 ianuarie, în Bănie. Oltenii au irosit un avantaj de 12 puncte avut pe final de meci și au pierdut cu scorul de 79-78.

Trupa lui Aco Todorov a stabilit un record negativ în acest joc și a înregistrat 30 de mingi pierdute. Craiova este prima echipă care comite 30 de turnovers în actualul sezon al LNBM. Precedentul record negativ era deținut de BCM U Pitești, care a avut 27 de mingi pierdute în partida cu SCM Timișoara, câștigată totuși la final cu scorul de 78-73.

Craiova a avut trei „campioni” la turnovers în meciul cu Dinamo, după cu urmează: Mo Pratt – 9, Goran Filipovic – 7 și Dragoș Diculescu – 6.

Monyea Pratt a devenit jucătorul cu cele mai multe mingi pierdute din actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cifra maximă de turnovers într-un joc a fost de 7, înregistrată acum de 6 jucători.

Prestația lui Pratt a fost umbrită de numărul mare de mingi pierdute, după ce a înregistrat 17 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și 5 intercepții. Americanul de la Craiova a terminat partida cu 21 la eficiență.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!