Stiri Cupa României Masculin

Sekulovic: "Nu cred că Lee este mai bun decât Mladenovic"

Zsombor Balint

Zsombor Balint
26.09.2013

La conferinţa de presă premergătoare meciului retur din cadrul Cupei României dintre BC Mureş şi CSU Sibiu, antrenorul mureşenilor, Srecko Sekulovic a declarat:

„Sunt sigur că vom remonta handicapul de şase puncte după meciul tur, mai ales că Mladenovic şi Ciric vor reveni pe teren. Dacă nu ne lipseau la Sibiu, poate că altul era rezultatul, dar şi fără ei puteam să câştigăm, dar la final ne-a lipsit şansa.”

Rugat să comenteze analiza conform căreia Mladenovic nu va putea să ţină piept lui Christopher Lee, chiar dacă revine pe teren, Sekulovic a spus:

„Fiecare are dreptul la opinie, eu nu cred că Lee este mai bun decât Mladenovic. Oricum vom vedea ce se va întâmpla pe teren.”

La întrebarea Totalbaschet.ro, dacă BC Mureş va reuşi să stopeze aruncările de la distanţă ale sibienilor, care au avut un procentaj foarte bun în primul meci, tehnicianul mureşean a opinat:

„Din cauza rotaţiei scurte, am insistat pe zonă, pentru a feri jucătorii de greşeli personale, iar soluţia contra zonei sunt aruncările de la distanţă. Chiar şi cu procentajul lor fantastic, şi jucătorii noştri lipsă, noi am fost egalii lor. Sunt convins că la Tg.-Mureş nu vor mai repeta acele performanţe.”

11 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu eight :

    re
    sa il pupi tu pe LEE macelarule.

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013)
    • BC Mureș Târgu Mureș green#13:

      chill
      stai calm baiete ca Domnul acesta stie ce vorbeste...voi sibienii mai stati la coada si visati in continoare

      cu 10 ani în urmă (26.09.2013)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    arogant
    Usor arogant sekulovici cu acest interviu, dar deocamdata ii da mana.
    Sa vedem totusi pe cine ambitioneaza aceste declaratii, in afară de suporteri.

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    re
    eu zic sa stai chill, ca nu te-am atacat pe tine si nici muresu. pana una alta pastreaza randu, deocamdata esti la coada. si Domnul se scrie cu D mare doar cand e vorba de Dumnezeu, nenica, dar e "grele". cat despre noi sibienii(nu stiu ce aroganta ai vrut sa faci dar fie) cand ne jucam si noi putin baschet ... era din nou cam " grele " pentru voi. o trebuit sa vina Mita Corui ( care a jucat pentru Sibiu ), sa va faca echipa.

    cu 10 ani în urmă (27.09.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      ......
      Voi ati inventat si roata si mingea....... Este pacat ca se pune problema asa si se vorbeste asa! Oricum istoria face parte din trecut iar prezentul se joaca astazi iar daca un om a jucat la Sibiu nu inseamna ca Sibiul are meritul pentru echipa Muresului!

      P.S. pentru mine domnule se scrie cu "d" mic in absolut orice situatie!

      cu 10 ani în urmă (27.09.2013)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @eight
    Eu zic ca Sekulovic, este indreptatit sa aiba prorpia opinie.
    Cat despre aronganta, cu regret, se pare ca cel care da dovada de asa ceva esti chiar tu.
    Iar CochZen, a jucat ptr echipa Balanta, insa este din Medias, format la scoala lui Serban, asa ca nu vad de ce le-ai dat peste nas muresenilor. Daca ati fi fost mandru de el, i-ati fi oferit voi un loc pe banca tehnica. Pana una alta muresenii ii asigura posibilitatea de a antrena copii, in lipsa de altceva.

    cu 10 ani în urmă (27.09.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @eight
    ceva comentarii acum dupa meciul din retur?
    Am fost la meci si pot sa iti spun ca Lee este bun dar nu rupe lantu si din cate am vazut i s-au cam urcat la cap laudele si s-a certat cu antrenorul care ii reprosa ca nu se apara cum trebuie.

    cu 10 ani în urmă (28.09.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    Mladenovic >>>>> Lee
    Marele centru Lee in timpul in care nu fugea dupa arbitrii isi lua capace in serie de la Sasha...spre final s-a obisnuit si si-o luat unul si de la inel...singur sub panou pe dunk. :))

    cu 10 ani în urmă (29.09.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Lee
      E hai ca nu are nici o vina omul ca este comparat cu Mladenovici, ca unul si altul fac presupuneri etc...isi face meseria si atat.
      Nu este un jucator slab (din potriva) incat sa fie luat la misto si nu cred ca merita asta
      Think about

      cu 10 ani în urmă (29.09.2013)
    Raspunde
  • YMCA Tiger :

    @canguru
    Sincer pana la acest meci l-am respectat ca jucator insa dupa ce am vazut ieri, cum fugea dupa arbitrii dupa fiecare faza si cum gesticula dupa fiecare minge dictata corect impotriva lui...e cam greu sa ma abtin sa nu il iau la misto...mai mult are niste aere de vedeta si atunci e extrem de amuzant cand isi mai ia un capac frumos de la inel. Jucator bun e dar poate ar trebui sa se concentreze mai mult asupra jocului atunci si sa lase actoria.

    cu 10 ani în urmă (29.09.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    nyolc
    Asteptam cu nerabdare replica Domnului 8(eight)

    cu 10 ani în urmă (01.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!