Stiri Cupa României Masculin

Sekulovic: "Sunt mulţumit de rezultat"

Zsombor Balint

Zsombor Balint
22.09.2013

În ciuda înfrângerii din prima manşă, antrenorul BC Mureş, Srecko Sekulovic se arată optimist în ceea ce priveşte şansele de calificare ale echipei sale în duelul din primul tur al Cupei României, contra celor de la CSU Atlassib Sibiu.

„În condiţiile în care ne-au lipsit Ciric şi Mladenovic, şi după ce a trebuit să-l lăsăm pe Baczó la hotel din cauza unei viroze, Sibiu fiind o echipă care s-a întărit semnificativ, mi-am propus să nu pierdem la a diferenţă mai mare de zece puncte. Au fost şase, şi cred că putem remonta acasă, mai ales că cel puţin doi dintre cei trei absenţi vor fi pe teren în retur, eu sper că voi putea conta pe toţi.

Sunt satisfăcut de jocul prestat de echipă, este normal că cei care au fost pe teren câte patruzeci de minute să obosească la final, dar din păcate ne-a lipsit rotaţia. Aştept mai mult de la Lupusavei şi Mitchell, mai ales de la ultimul, celorlalţi nu am ce să le reproşez.” - a declarat tehnicianul.

În primul meci dintre cele două echipe desfăşurat la Sibiu, gazdele au câştigat cu scorul de 84:78.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    ups
    Mie imi place actuala echipa a BCM, si imi pe doresc sa ajunga cat mai departe insa si in formula completa, daca Ivanovici, Martinic si Peciukas vor juca una intruna 40 de minute in Cupa, Campionat si EuroChallege...pana in ianuarie echipa va fi decimata.

    cu 10 ani în urmă (22.09.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Cupa
    Sunt sigur ca ii batem la Mures pe Sibieni si ne calificam mai departe!
    Hai BC Mures!!!

    cu 10 ani în urmă (22.09.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    se confirma?
    E un lucru trist sa-l auzi pe Sekulovic declarand asa ceva, in sensul ca.... hai sa vedem daca inteleg eu bine ... in cazul in care pe parcursului turului s-ar intampla ca doi jucatori sa lipseasca din jucatorii activi care sunt rotati de antrenor, vom avea reale probleme ?!
    Am mai zis-o si ma repet ... avem banca scurta!

    cu 10 ani în urmă (23.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!