Stiri Cupa României Masculin

Șerban Sere: "Am făcut un joc modest, dar nu trebuie să dramatizăm acest eșec"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.01.2013

 

CSM Oradea a ratat calificarea la turneul final al Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13 după eșecul suferit la Cluj, pe mâna lui U Mobitelco, scor 61-75. Referitor la acest rezultat, Șerban Sere a făcut următoarele precizări:

 "Echipa clujeană a fost mai bună decât noi în acest meci. Noi am prins o zi mai slabă, am făcut un joc modest. Poate că perioada de sărbători a afectat mai mult echipa noastră decât pe cea clujeană. Eliminarea din cupă înseamnă un obiectiv ratat pentru noi, dar acest eşec nu trebuie dramatizat prea mult. Sperăm să ne continuăm evoluţiile bune în campionat. Sper că băieţii se vor mobiliza pentru a depăşi acest moment negativ pentru noi". (www.bihon.ro)

 

19 comentarii la aceasta stire:
  • unbaiat :

    Mda
    E greu cand nu te imping putin arbitrii cand ai nevoie.

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    pt un baiat
    Care arbitrii? Semai intampla greseli, dar CSm nu e pe primul loc datorita arbitrilor! In acest meci au fluierat cu Clujul si nimeni din Oradea nu a contestat arbitrajul. Gandeste-te ce diferenta de civilizatie in Achim si antrenorul vostru care zici ca e o maimuta in cusca la cat se agita. Ati castigat meritat dar si arbitrii au avut contributia lor.

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • unbaiat :

    gresit
    lasa civilizatia. nu despre asta e vorba. daca ai fi urmarit meciurile csm-ului vedeai ca in multe momente cheie arbitrii fluiera in directia potrivita. nu spune nimeni ca nu is pe merit pe primul loc, insa au si arbitrii meritele lor. la cluj nu a fost cazul si s-a vazut.

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ts_cata
    Voi chiar nu stiti sa pierdeti si sunteti lipsiti de viziune! Cat despre chestia cu maimuta sau cimpanzeul vezi ca eu am patenat-o si tu esti pe langa subiectul inc auza.... Arbitrii au inceput sa fluiere ce si cum trebui in momentul in care tovarasa albitra a rosit toata de la cata carne a mancat de la sala.... pana atunci.... doua faulturi invaentate la Wright si doua la Djapa si astea au fost cele mai vizibile plus doua la inceput unu de o parte si unu de cealalta in care au fluierat din alt meci! Sa nu mai spun de cum dadea din aripi Pesic de parca era gaina la o intalnire cu un magar full size.... La sfarsit intr-un acces de grandomanie ieftin ati inceput sa cantati "cine e pe primul loc" .... o gluma ieftina... campionatul aici incepe si pana la urama conteaza play-of-ul unde sincer eu nu va vad echipa gazda in primul meci....

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ....
    @ un baiat: Vorbeam de civilizatie pt ca antrenorul echipei "U" la fiecare meci pierdut da vine pe arbitrii. Noi am recunoscut ca echpa din Cluj a fost mai buna si a meritat calificarea.
    @ hell: felicitari pentru titulatura gasita antrenorului vostru, e foarte inspirata. Doamna Nitu e arbitru pe care Oradea ar vrea sa il recuze daca se poate, tot timpul fluiera impotriva noastra. Pesic are acest stil decand a venit in Romania deci nu doar la acest meci, Faptul cu clasamentul nu cred ca terminam primii dar sigur in primele 4 echipe, iar despre arbitraj in acest meci iti pot spune ce am vazut la TV (inclusiv reluari) multe decizii gresite in ambele parti dar mai multe (sau mai decisive) pt Cluj. In alte meciuri ale CSM am fost si avantajati dar si dezavantajati.

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ts_cata
    Tot nu ai inteles cu maimuta ..... Nu antrenorul este maimuta ci caracterul lui sau mai bine zis modul in care pune problema.. dar nu mai detaliez ca am detaliat destul.... desi eu l-am numit maimuta (caracterul) si chiar daca mi-as dori sa plece asta nu inseamna ca nu este un mare antrenor!!!! Cat despre televizor..... parca ma uit la fotbal.... nu inteleg nimic.... una ii sa vezi din sala si alta ii sa vezi ce filmeaza un cameraman neinspirat...... Jocul la Pesic a fost mult prea liber pentru standardul romanesc.... desi sincer cam asa ar trebui sa se joace ( poutin mai discret, fara atata falfait din aripi de tip gaina la prima vizita la un magar full size)

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • observator :

    BLOCAJE
    Domnilor ,Achim si Sere, am o intrebare,in baschetul practicat de echipa CSM-ORADEA,de ce nu sa practica Blocajele,pentru favorizarea coechipierilor aruncarea la cos,cum vad ca se practica la PLOIESTI,TIMISOARA,? la Oradea cum prinde unul mingea a lui este.Cred ca stiu asa se joaca in NBA!!!!!

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    @hell
    @hell: ai o toleranta fonica (iq fonic chiar suna urat) foarte mica daca pe tine te-a deranjat ca fanii CSM-ului am cantat cine e pe primul loc. foarte mare frustrare trebuie sa fie ca sa o iei ca drept ca pe-o ofensa la adresa lui "U", extrem de tare trebuie sa roada, ma gandesc.

    bine ca nu te-a deranjat si nu ti-au zgariat urechile cand au strigat la final peste 100 de suflete la unison din galeria CSM-ului intr-un semn de respect si fair-play cum probabil n-a mai facut-o nimeni in Horia Demian "U CLUJ NAPOCA !!!" pentru ce-a inseamnat, a se remarcat trecutul din exprimare, formatia voastra pentru baschetul romanesc. viitorul e incert pentru toata lumea, dar prezentul e o tragi-comedie pentru organizatia voastra fata de ce reprezentati in trecut (importanta nuanta) si frica ce-o insufla doar pronuntarea numelui "U", nu intram in detalii, oricum nu ar trebui sa va intereseze perceptia generala a publicului baschetbalist din tara, nu asta e discutia aici.

    o fi gluma ieftina a noastra cu "cine e pe primul loc", dar lasati partea de sus a clasamentului ca momentan e o "fata morgana" pentru voi, aveti mai bine grija sa prindeti playofful si sa stabilim eventual o noua serie de intalniri acolo, ca e mare pericol, vin Rovinariul, Pitestiul tare din urma si mai sunt si alte echipe care va pandesc flamande. toata lumea trebuie sa recunoasca ca asta e de departe cel mai slab si mai inofensiv "U" din ultimii ani, chiar as sta in carapacea mea si n-as mai "arde-o" penibil discutand vreo clipa despre arbitraj si facand pe finul observator. nu mai exista pic de decenta ? voi aveti mereu o mare psihoza cu arbitrii, fie ca e vorba de Asesoft, de Gaz, de Timisoara, acum de Oradea, in general cu cine se mai perinda mai mult sau mai putin intamplator pe primul loc, diferenta era ca in trecut erati oarecum indreptatiti sa afirmati ineptiile respective pentru ca macar va luptati direct cu echipele repsecive, nu de alta, maine poimaine s-ar putea trezi si Giurgiu sa spuna ca aribtrii fura si au impins Oradea pe primul loc si ca din cauza noastra vor juca in play-out.

    cat despre calificarea din cupa, s-a vazut ca a mers echipa mai valoroasa IN MECIUL DECISIV si felicitari pentru asta nu vad care e problema sa fim atat de penibili incat si cand ne calificam si toate au fost bune extraordinar de frumoase, arbitrii au incercat sa ne fure si sa comploteze impotriva noastra. nu a scos nimeni mingea din cos nimanui, au fost decizii de joc in ambele parti si mie chiar nu poti sa-mi reprosezi ca si lui ts_cata ca am vazut meciul la TV.

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Florin4D
    Imi cer scuze dar nu voi citi mesajul tau, nu am rabdare sa o fac! Din pacate nu ai inteles de ce eram eu "ironic" cu cantatul vostru si o sa ma straduiesc sa te fac sa intelegi: 1. Eram ironic prin prisma faptul ca ati incercat sa va ascundeti dupa un deget, nimic grav tinand conte de cati ani ati inotat pe la mijlocul clasamentului. 2. eram ironic cu mesajul vostru pentru ca este doar jumatatea campionatului si faptul ca ati fos pe primul loc pana aici are o valoare morala pentru echipa si o valoare care se masoara in oboseala pe metru patrat, chiar si la sfarsitul returului prezenta pe primul loc este doar morala, Play-Off-ul este o alta competitie si cum in afara de posibilitatea de a juca primele meciuri acasa nu exista nici un alt avantaj..... Ma scuzi daca clasamentul ramane asa eu as paria pe Medias nu pe voi. 3. Trebuie sa iei in calcul ca nici o echipa nu a dormit si a peticit pe ici pe colo si asta in conditiile in care voi ati"dormit" . 4. N cred ca sunteti favoritii Zeitei Fortuna cum nu cred ca avem un campionat de baschet curat si neprihanit. Te rog sa nu consideri nici unu dintre posturile mele drept o lipsa de respect la adresa CSM-ului sau a suporterilor CSM-ului a caror prezenta in sala a facut ca atmosfera sa fie incinsa si frumoasa! Daca ar fi "U" in locul vostru..... hmmmmmmmmmmmmmmmm as reactiona la fel ..... de ce? Pentru ca din pacate baschetul se joaca in culise si nu ai zilnic parte de un Tyler Morris care sa nimereasca cosu de prin cine stie ce coclauri! Cat despre Pesic..... asta este, asa il vad..... la fel cum il vad si pe Bavcevic impreuna cu maimuta lui.... Tot ce spun aici spun din prisma suporterului campioanei ( 2010-2012) dar si a invinsei din sezonu trecut! Am gustat ce gustati voi acuma si stiu cum te simti cand te visezi imbatabil!Respect!

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Florin4D
    Sa sti ca ma voi bucura pentru voi daca luati campionatul, unica problema sunt echipele care s-au intarit si chestia de care ma tem cel mai mult este echipa albastra din sud si nu pentru ca are lot fantastic sau antrenor formidabil ci pentru ca de cele mai multe ori ei sunt favoritii Zeitei Fortuna.... "U" nu cred ca are sanse dar..... ce naiba, putem spera si la Cupa si la campionat :D "Speranta moare ultima dar este important sa nu o imbatam cu apa de ploaie"

    cu 11 ani în urmă (07.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    @hell
    detasandu-ma de orice urma de subiectivism/speranta/vis frumos, echipele care le consider favorite la campionat sunt 4:

    #1 Gaz Metan, dupa aducerea lui Zoki, daca-si revine si St. John si Mitchell au fara dubii cea mai "salbateca" rotatie si cred ca vor putea absorbi cu bine si Eurochallenge si campionatul. nu vad cine le-ar putea sta in cale in mod realist, poate doar Ploiestiul cu 1-2 transferuri.

    #2 CSU Ploiesti. au acel unic "been there, done that" care ii ajuta incredibil de mult in playoff si mai ales in finala si s-a vazut si in sezonul trecut cu Timisoara unde doua loturi relativ egale fara prea mari diferente i-a facut sa castige practic doar din alonja si din lipsa presiunii aceasta finala intr-un mod aproape socant. toata lumea arunca cu murdarie in ei, dar eu personal nu-i vad dracul atat de negru, cel putin nu in ultimii 3 ani.

    #3 BC Timisoara. au facut o afacere buna prin aducerea lui Gallimore, iar daca nu-l dau afara pe Jelenic cum se aude (de care vor avea nevoie pe parcursul acestui campionat lung care a mai ramas), cu siguranta vor fi o echipa de cursa lunga. chiar si asa insa nu-i vad trecand de nici una dintre CSU Ploiesti si Gaz Metan. mi se par descoperiti in zona PG-ului unde daca se accidenteaza Jovanovic poti sa le pui cruce.

    #4 CSM Oradea. suntem greu de scos afara din TOP4 si matematic aproape ca nu putem fi scosi afara din primele 4 daca ne castigam jumatate din deplasarile ce le vom avea, in timp ce meciurile de acasa in linii mari vor fi facile, intalnim ultimele 4 pe teren propriu, singurul adversar dificil fiind ploiestiul.va fi greu in playoff unde lipsa experientei relevante va cantari invariabil, dar cel putin pana in faza semifinalelor cu o "imperechere" buna care ar evita Gazul sau Ploiestiul, putem trece de oricine fara urma de subiectivism, mai ales avand avantajul terenului propriu. pentru mine un test relevant a fost asesoftul sezonul trecut care ne-a eliminat extrem extrem de greu si atunci eram exact aceeasi echipa, minus Navickas, cu mentiunea ca acum ii avem in plus pe Stefanovic, Franklin si pe Dillon.

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • daisy666 :

    @hell
    am fost si eu la meci si chiar am ramas surprinsa(neplacut) de lipsa de fairplay si respect a clujenilor. pe coridor, un asa zis suporter U cu fular si toate cele, m-a injurat in cel mai urat mod posibil, eu nefacandu-i nimic. Legat de "cine e pe primul loc" e doar o incurajare pentru baietii nostri, pe care ii sustinem si la bine si la rau. fiecare padure are uscaturile ei si nu cred ca CSM nu-si merita locu, ba din contra, si-l merita si noi, suporterii, ne dorim cat mai multe victorii ! si daca o sa fie, doamne ajuta, campionatu ! in concluzie, noi nu ne vedem campioni, noi ne dorim sa fim si pentru asta baietii au nevoie de sustinere! Va pup !

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @daisy66
    Da-mi voie sa imi cer eu scuze pentru acel suporter!Sa sti ca nu consider ca nu meritati sa fiti acolo, doar ca mai e mult pana departe si ma refer la aici la corectitudinea altora.....

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    @hell
    Ai dreptate mai e foarte mult pana departe, dar sigur terminam in primii 4 deoarece vom pierde maximum 5 meciuri in retur si cu 6 infrangeri intram in primii 4.

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ts_cata
    Bafta! Fie ca cei mai buni sa castige in teren fara interventii din afara ( federatie, arbitrii chiar si ANAD care intervine doar in momente cheie)

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • daisy666 :

    @hell
    nu trebe sa-ti ceri scuze. sunt unii oameni care nu pot accepta o infrangere(ma refer la cea din tur si campionat) si isi varsa nervii pe noi, care doar i-am sustinut. Te inteleg si sper ca Oradea sa prinda un loc bun in campionat si sa se mentina acolo sus, la fel si Clujul, pentru ca are jucatori valorosi care pot face diferenta !

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @daisy666
    Sa speram ca vom avea baschet pana la finalul sezonului, baschet jucat in 5 si fara tentative de a deveni vedete din partea fluiericilor astia de doi bani toata ceata!

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • daisy666 :

    @hell
    asa e. meritam si noi, suporterii, sa vedem baschet de calitate fara interventii externe. :)

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @daisy666
    Asta ii scopul pana la urma!!! Pot sa accept orice infrangere daca meciul se joaca in teren si nu voi accepta niciodata o victorie in care arbitrii influenteaza rezultatul, o astfel de victorie este tot o infrangere!

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!