Stiri Cupa României Masculin

Șerban Șere anunță că a ajuns la un acord financiar cu jucătorii de la Oradea

Șerban Șere anunță că a ajuns la un acord financiar cu jucătorii de la Oradea

Președintele clubului CSM CSU Oradea a anunțat faptul că salariile jucătorilor vor fi înjumătățite pe perioada în care competiția sportivă este suspendată.

„Am încercat să găsim o formulă nu tocmai atât de drastică din punctul de vedere al sportivilor. Am făcut anumite înțelegeri cu ei care să fie reciproc avantajoase, atât pentru club cât și pentru jucători, având în vedere că durata carierei lor este de 10-15 ani din viață și nu ne permitem să le tăiem din sursele de venit atât de brusc, cu toate că nu a fost vina clubului ceea ce s-a întâmplat. Dar nu a fost nici vina lor ceea ce s-a întâmplat, așa că am găsit o soluție reciproc avantajoasă.

Au fost de acord absolut toți. Din prima am avut o întâlnire cu ei, am discutat foarte repede după instituirea stării de urgență. Am văzut că lucrurile nu sunt tocmai îmbucurătoare în ceea ce privește acest virus. Nu este niciun secret. Din ceea ce mai aveau ei de primit, am negociat undeva pe la jumătate. Bineînțeles, am beneficiat de veniturile proprii pe care le avem și sportivii au ieșit mai avantajos decât dacă li se aplică efectul legii cu indemnizația de șomaj”, a spus Șere, pentru Radio România Timișoara.

Reamintim că președintele CSM CSU Oradea a acordat un interviu pentru baschet.ro, în data de 16 martie, în care a prezentat cum a decurs negocierile cu baschetbaliștii echipei campioane.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii