Stiri Cupa României Masculin

Sezonul 2013/14 începe joi (19.09)

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.09.2013

Sezonul competițional 2013/14 în baschetul masculin din România pornește la drum în mod oficial pe data de 19 septembrie, la Craiova.

Joi (19.09), la Sala Polivalentă din această localitate, cu începere de la ora 17:15, este programată confruntarea dintre SCM U Craiova și U Mobitelco Cluj-Napoca. Partida contează pentru turul inaugural al Cupei României. Meciul este transmis în direct la DigiSport.

Programul complet al turului inaugural:

CSU Sibiu vs BC Mureș
CSM Oradea vs Concordia Chiajna
Timba Timișoara vs CSU Ploiești
Gaz Metan Mediaș vs Energia Rovinari
Steaua CSM EximBank vs BC Timișoara

Aceste partide sunt programate pentru sâmbătă (21.09). Vom reveni cu data și ora exactă a fiecărui meci.

BCM U Pitești și Farul Constanța sunt calificate în turul al doilea ca urmare a retragerii echipei CSȘ Giurgiu, respectiv a fuziunii dintre CSM București cu Steaua.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!