Stiri Cupa României Masculin

Shamiel Stevenson este MVP-ul etapei a 13-a din Liga Națională

Shamiel Stevenson este MVP-ul etapei a 13-a din Liga Națională

Etapa cu numărul 13 din Liga Națională de Baschet Masculin a ajuns la final joi seara (05.01), în aceste prime jocuri din anul 2023 înregistrându-se patru victorii pentru gazde și tot atâtea pentru oaspeți.

În urma prestațiilor din această rundă, site-ul nostru l-a desemnat MVP pe Shamiel Stevenson, canadianul având parte de un joc solid în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc și a ajutat-o pe CSM Târgu Jiu să obțină prima victorie stagională.

Stevenson a totalizat 26 de puncte, 10 recuperări, 3 capace și o intercepție în 37 de minute pe parchet, totul pentru un index al eficienței de 29 de unități. A fost primul double-double pentru canadian în LNBM, care și-a bătut numărul de puncte marcate, cel al recuperărilor, dar și al capacelor, setând și un nou maxim personal la eficiență.

El a avut 7/11 din acțiune, majoritatea fiind aruncări de două puncte, iar la linia liberelor a ajuns de 14 ori, transformându-și 10 încercări. Stevenson a fost jucătorul cel mai faultat de pe teren în duelul cu Miercurea Ciuc.

Canadianul a devenit al treilea jucător de la CSM Târgu Jiu care reușește un double-double în sezonul 2022/2023 al Ligii Naționale. Gorjenii au oprit seria de înfrângeri și prin prestația lui Stevenson, ajungând la 1-10 bilanț în Conferința A.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!