Stiri Cupa României Masculin

Shawn Hopkins este al 4-lea străin din lotul lui SCM U Craiova

Shawn Hopkins este al 4-lea străin din lotul lui SCM U Craiova

În cursul acestei seri, SCM U Craiova a anunțat transferul celui de-al 4-lea jucător străin din lotul lui Vitaly Stepanovski. Este vorba de Shawn Hopkins, un baschetbalist finlandez în vârstă de 27 de ani, care evoluează pe poziția 2.

Hopkins a făcut colegiul în Statele Unite, petrecând primii trei ani la Troy Trojans. În ultimul an, jucătorul de 1.96 metri s-a transferat la North Georgia, unde a avut medii de 16.1 puncte, 5.7 recuperări și 2.1 pase decisive.

În 2019, Hopkins și-a început cariera profesionistă la BC Nokia, în orașul natal, urmând ca stagiunea 2020-2021 să o petreacă la Pyrinto Tampere. Anul trecut, sportivul născut în 9 mai a evoluat în Islanda, la Stjarnan, izbutind următoarele cifre: 15.0 puncte, 6.3 recuperări și 1.6 pase decisive.

Shawn Hopkins a făcut parte din loturile de juniori ale Finlandei și a participat în 2017 și 2019 la Universiadă.

După acest transfer, lotul oltenilor arată în felul următor: Shawn Hopkins, Cortez Edwards, Dimitrije Nikolic, Demonte Flannigan, Giordan Watson, George Vlad, Alexandru Coconea, Bogdan Țîbîrnă și George Blaj-Voinescu.

*foto: basket.fi

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    !!!
    Medii foarte bune, pare foarte bun
    Ramane de vazut ce va face si pe parchet. Craiova prinde contur

    cu 1 an în urmă (03.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!