Stiri Cupa României Masculin

Sherwood Brown este MVP-ul etapei a 21-a în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.02.2024

Sherwood Brown este MVP-ul etapei a 21-a în Liga Națională

Ultima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin înaintea pauzei provocate de turneul Final Eight-ului Cupei României și meciurile echipelor naționale a avut loc în acest weekend. Toate duelurile din Top 10 au fost tranșate confortabil de către formațiile gazdă. Cu excepția unui singur meci din grupa 11-18, echipele care au jucat acasă au avut câștig de cauză.

CSM Focșani a reușit să spargă într-un final gheața în faza a doua a campionatului și a trecut de CSM Galați, reușind să îi egaleze în clasament pe moldoveni. Scorul final al disputei a fost 85-66, iar ambele grupări au acum un bilanț de 2-7.

Sherwood Brown, unul dintre liderii vrâncenilor în această stagiune, a fost cel mai bun om de pe teren și și-a solidificat statutul de cel mai bun recuperator de la Focșani. Veteranul american aflat la al cincilea sezon în LNBM a bifat un double-double, cu 27 de puncte și 13 recuperări și a încheiat cu +32 la eficiență.

Evoluția sa i-a adus titlul de MVP al rundei cu numărul 21 din campionatul României. Brown a transformat 6/9 aruncări din acțiune și 5/7 din spatele liniei de trei puncte, dar a comis și 7 turnover-uri. Focșani a fost la +16 în cele 36 de minute petrecute de el pe parchet.

Sherwood este liderul echipei sale la eficiență (+17), recuperări (7.9), minute petrecute pe parchet (33:44) și coșuri de trei transformate și încercate (2.4/7.6) în actuala stagiune.

După pauza competițională. CSM Focșani va da peste Laguna București, echipă ce tocmai a obținut primul success în actualul sezon, 89-86 cu CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Facebook/CSM Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!