Stiri Cupa României Masculin

Sherwood Brown este noul căpitan al lui SCM Timişoara

Sherwood Brown este noul căpitan al lui SCM Timişoara

SCM Timişoara a organizat o conferinţă de presă cu ocazia lansării noului sezon. La conferinţă au fost prezenţi Alex Olah, Nikola Gajic, Igor Mijajlovic și Sherwood Brown Jr , alături de antrenorul principal, Dragan Petricevic.

Cu această ocazie, trupa bănăţeană a prezentat noile echipamente pentru stagiunea 2020/2021, dar a anunţat şi faptul că de sezonul viitor Sherwood Brown Jr. va fi căpitanul formaţiei, în timp ce Alexandru Olah şi Milos Komatina vor fi vicecăpitani.

 

"Leii" s-au înfățișat astăzi în fața presei și au prezentat varianta "beta" a noului echipament de joc. Sperăm să vă...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Thursday, August 27, 2020

„Este un privilegiu pentru mine să fiu căpitanul Timişoarei. Simt că în acest sezon avem un lot puternic, competititiv şi că băieţii vor ieşi pe parchet să dea tot ce au mai bun. Suntem nerăbdători să se reia campionatul şi să vedem unde ne situăm faţă de adversarii noştri”, a spus căpitanul bănăţenilor, potrivit radiotimisoara.ro.

Brown a jucat la Timişoara şi în ultimele două sezoane, timp în care a adunat 52 de meciuri, cu medii de 14,9 puncte, 6 recuperări şi 1,8 pase decisive şi 1,3 intercepţii pe partidă.

*foto: facebook Baschet SCM Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii