Stiri Cupa României Masculin

Sherwood Brown, MVP-ul primei manșe a sferturilor de finală

Sherwood Brown, MVP-ul primei manșe a sferturilor de finală

În acest weekend, Federația Română de Baschet a organizat patru partide din turul sferturilor de finală ale Cupei României. Toate jocurile au fost câștigate de către gazde, cea mai mică diferență fiind de 5 puncte și cea mai mare de 25 de puncte.

MVP-ul primei manșe a sferturilor de finală este Sherwood Brown, baschetbalist ce a ajutat-o pe SCM Timișoara să se impună în fața lui BCM U FC Argeș Pitești, scor 91-66. Acesta a adunat 27 de puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, având un indice al eficienței de +28.

Brown a reușit următoarele procentaje: 67% din interiorul semicercului (4/6), 55% de la distanță (6/11) și 50% la linia de libere (1/2). De asemenea, sportivul de 28 de ani a obținut un fault și a avut 24 la categoria „+/-”.

Un alt jucător ce s-a descurcat excelent în acest weekend este Troy Franklin Jr., colegul lui Sherwood Brown. Fundașul din lotul lui Dragan Petricevic a înregistrat 14 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, pentru un indice de 21 la eficiență.

La nivelul aruncărilor, Troy Franklin a prestat bine la linia de fault (3/3 – 100%) și la linia de trei puncte (3/6 – 50%), însă la semidistanță a avut doar 1/3 (33%). Totuși, liderul lui SCM Timișoara a obținut cinci faulturi și a comis doar unul.

Următorul jucător cu o evoluție foarte bună în această primă manșă este Keith Clanton. Pivotul de 2m06 nu a marcat prea mult, însă s-a remarcat cu un double-double (10 puncte, 13 recuperări, 4 capace, 3 pase decisive, 2 intercepții) în victoria obținută de CSA Steaua București în fața rivalei CS Dinamo Știința București, scor 83-78.

Clanton a avut 56% la aruncările din acțiune (5/9) și a terminat cu un indice al eficienței de +25, cel mai mare din partida găzduită de Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul”.

Ultimul nominalizat al redacției noastre este Kris Richard, baschetbalist ce a adunat 18 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții în aproape 33 de minute petrecute pe teren. Prestația americanului naturalizat a ajutat-o pe CSM CSU Oradea să revină de la un deficit de 19 puncte și să o învingă pe SCM U Craiova cu scorul de 83 la 72.

Richard a avut 5/11 (45%) la aruncările de 2 puncte, 2/6 (33%) la aruncările de 3 puncte și 2/2 (100%) la aruncările de 1 punct, totalizând cu un indice de +20 la eficiență.

*foto: Facebook – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!