Stiri Cupa României Masculin

Sherwood Brown și-a îmbunătățit recordul personal de puncte într-un meci la SCM Timișoara

Sherwood Brown și-a îmbunătățit recordul personal de puncte într-un meci la SCM Timișoara

SCM Timișoara s-a impus cu 93-85 acasă cu CSM Galați în meciul secund din turul doi al Cupei României și a avansat cu o dublă victorie. Sherwood Brown a fost coșgheterul partidei cu 32 de puncte, record personal de când este la SCM Timișoara. Troy Franklin Jr. l-a urmat cu 25 de puncte pentru învingători, iar Jacoby Armstrong a fost principalul marcator al învinșilor cu 22 de puncte, la care au mai fost patru jucători în double-digits.

Sherwood Brown a fost cel mai bun marcator al partidei de la Timișoara, cu 32 de puncte în 37:53 minute. A încheiat cu 3/8 la șuturile din semicerc (38%), 6/8 de la distanță (75%) și 8/8 la linia de fault. A mai avut 6 recuperări (2 ofensive/4 defensive), 3 assist-uri, o greșeală personală, 7 faulturi scoase, un turnover, o intercepție și un capac, cu +35 indice al eficienței. Americanul și-a îmbunătățit cea mai bună performanță în alb-violet atât în ceea ce privește punctele înscrise într-un meci, cât și eficiența. Precedentele sale recorduri erau de 30 de puncte și +34 eficiență într-un meci de campionat, câștigat acasă cu BCMU FC Argeș Pitești în sezonul trecut.

Troy Franklin Jr. a contribuit cu 25 de puncte în 27:08 minute la victoria timișorenilor. Fundașul a terminat cu 0/2 la șuturile din semicerc, 6/8 de afară (75%) și 7/7 la aruncările libere. A mai avut 4 recuperări (1/3), 7 pase decisive, 4 greșeli personale, 9 faulturi scoase și 2 turnovers, cu +30 indice al eficienței. Cu Franklin Jr. în teren echipa gazdă a avut +16. Cei doi americani au contribuit la recordul de triple marcate într-un meci din această ediție a cupei.

Jacoby Armstrong a fost cel mai bun marcator al formației din a doua grupă valorică în campionat, cu 22 de puncte în 26:04 minute. A marcat de 7 ori din interiorul semicercului din 10 încercări (70%), 2/2 la triple și 2/3 la libere (67%). A mai avut 4 recuperări, 2 pase decisive, 3 greșeli personale și 3 faulturi scoase, cu +24 indice al eficienței.

CSM Galați a mai avut alți patru jucători în double-digits. Isaiah Martin a fost aproape de double-double cu 14 puncte și 9 recuperări în 25:54 minute, cu +19 eficiență. Mihajlo Bogdanovic a înscris 13 puncte în 21:06 minute, plus o recuperare și 2 assist-uri, cu +10 eficiență. Vlad Corpodean a înscris 11 puncte în 32:14 minute și a mai avut 4 recuperări și o pasă decisivă, cu +15 eficiență. Christopher Porter Bunton a încheiat cu 10 puncte și 8 recuperări în 19:16 minute, plus 3 assist-uri, cu +11 eficiență.

Pentru cele două echipe urmează meciuri în campionat. SCM Timișoara joacă duminică, 8 decembrie, pe terenul celor de la SCMU Craiova în etapa a 9-a din grupa valorică A. După o zi alb-violeții își vor afla adversarul din turul 3 al cupei. CSM Galați primește marți, 10 decembrie, vizita celor de la CSO Volutnari, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din grupa valorică B.

*foto: baschet SCM Timisoara facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!