Stiri Cupa României Masculin

Siler Schneider, noul transfer al celor de la Athletic Constanța

Siler Schneider, noul transfer al celor de la Athletic Constanța

Athletic Constanța va juca în Grupa Albastră a LNBM, acolo unde va încerca să evite ultimele două locuri care vor duce la un baraj cu primele două echipe din Liga 1 Masculin.

După ce i-au permis lui Andrei Oprean să se multe la SCM U Craiova și s-au despărțit de americanul Darian Bryant, dobrogenii au mutat pe piața transferurilor și l-au adus pe Siler Schneider.

Americanul în vârstă de 23 de ani este originar din Lansing, Kansas, are 1m90 și joacă pe poziția de fundaș.

El a jucat patru ani pentru UC Davis Aggies, iar în sezonul 2018/2019 a strâns medii de 10,4 puncte în 31 de partide. În cele patru sezoane, Schneider a adunat medii de 11,1 puncte, 3,1 recuperări și 2,1 pase decisive în 130 de partide.

Primul meci pentru Athletic va fi contra celor de la CSM Sighetu Marmației. Meciul are loc vineri, 31 ianuarie, de la ora 18:30.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!