Stiri Cupa României Masculin

Sorin Căprărescu: "Pentru noi, o nouă calificare în Final Four-ul Cupei României ar fi extraordinară"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
10.01.2014

Caprarescu

BCM U Piteşti este la un pas de calificarea în Final Four-ul Cupei României. Argeşenii vor întâlni duminică, 12 ianuarie, cu începere de la ora 19:45 pe U Mobitelco Cluj-Napoca, în manşa retur a sferturilor de finală.

Sorin Căprărescu, managerul echipei din Trivale, a vorbit pentru Total Baschet despre oportunitatea piteştenilor de a evolua în semifinalele Cupei României.

Domnule Căprărescu, cum vedeţi manşa retur de la Cluj-Napoca?

Va fi un meci dificil, chiar dacă am câştigat partida tur la o diferenţă de 15 puncte. Ştim bine că echipa clujeană este o echipă de top a campionatului nostru ce are în componenţă jucători de valoare şi cu mare experienţă. Calificarea nu este încă tranşată şi de aceea vom trata meciul cu cea mai mare seriozitate.

Ce aşteptări aveţi dumneavoastră de la acest joc?

Jucătorii noştrii sunt în continuare foarte conectaţi la miza acestui joc, se pregătesc foarte intens şi aştept de la ei să depună şi în meciul de la Cluj acelaşi travaliu ca în meciul tur de la Piteşti.

Cât de importantă ar fi o calificare în Final Four?

Pentru noi, o nouă calificare în Final Four-ul Cupei României ar fi extraordinară. Ar fi răsplata efortului depus de jucători şi a muncii staff-ului tehnic, care în acest sezon a plecat la drum cu o echipă schimbată aproape în totalitate dar care iată, încet, incet începe să joace un baschet frumos şi spectaculos. Eu sper că baschetul pe care noi îl practicăm mulţumeşte suporterii noştrii.

BCM U Piteşti porneşte cu un avantaj de 15 puncte, după victoria înregistrată în tur cu scorul de 84-69.

foto: Mihai Neacşu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!