Stiri Cupa României Masculin

Sorin Căprărescu: "Piteştiul ar merita să organizeze Final Four-ul Cupei României"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
31.01.2014

Caprarescu

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Sorin Căprărescu, managerul formaţiei BCM U Piteşti, vorbeşte despre dorinţa de a organiza Final Four-ul Cupei României, chiar la Piteşti. Căprărescu consideră că o organizarea a acestui eveniment ar fi o răsplată pentru suporterii piteşteni.

Astăzi va avea loc la sediul FRB tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, cât şi licitaţia de atribuire a Final Four-ului. Vom vedea ce echipe se vor înscrie la licitaţie, dar cu siguranţă noi vom fi una dintre ele. Ne dorim să organizăm acest eveniment. ţinând cont şi de faptul că suntem câştigătorii acestui trofeu în anul 2012, dar totul se va decide în urma licitaţiei.
Pentru noi, desfăşurarea acestui eveniment în oraşul Piteşti ar fi ca o răsplată pentru suporterii noştri, care ne-au susţinut şi ne susţin în continuare, şi care cred eu că merită acest lucru, de a urmări patru meciuri atractive şi spectaculoase, în care cel mai bun să câştige.
Părerea mea este că Piteştiul ar merita să organizeze acest eveniment deoarece este pregătit din toate punctele de vedere pentru acest lucru. Sper ca în urma licitaţiei, noi să fim câştigătorii.

BCM U Piteşti s-a calificat în careul de aşi al Cupei României, după ce în sferturile de finală a învins de două ori pe U Mobitelco Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!