Stiri Cupa României Masculin

Video. Sotiris Manolopoulos: „Nu vreau să am jucători care să joace peste 28 de minute”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.10.2023

Video. Sotiris Manolopoulos: „Nu vreau să am jucători care să joace peste 28 de minute”

Dinamo București a suferit al treilea eșec consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin. Alb-roșii au cedat în derby-ul Capitalei, cu Rapid București, cu scorul de 82-68 și ajung la un bilanț de 3-3, deși au câștigat în primele trei etape de campionat.

Sotiris Manolopoulos a vorbit despre meciul de luni seara, despre accidentarea lui Andre Jones, dar și despre meciul din următoarea etapă, cu CSO Voluntari:

„În primul rând, aveți dreptate cu privire la faptul că Rapidul este o echipă foarte bună. Cred că băieții noștri chiar au luptat în primele 30-35 de minute, dar la final, faptul că ne lipsesc jucători din cauza accidentărilor și alții abia au revenit din accidentări, că ne lipsește condiția, au contat. Nu vreau să am jucători care să joace peste 28 de minute, dar văd aici că am jucători care au jucat și 35 de minute.  Nu e ușor să joci atâtea minute. E o înfrângere grea, trebuie să ne însănătoșim, atât am de spus. Jucătorii care au revenit trebuie să își intre in ritm. E o accidentare la coaspă (n.r. la Andre Jones), deci e serios, cel puțin o lună. Știm că Voluntari este una dintre cele mai bune echipe, o să fie un meci greu, dar cu siguranță vom fi pregătiți, indiferent de cât de mulți o să fim”, a spus tehnicianul grec.

În următoarea rundă, Dinamo București va primi vizita celor de la CSO Voluntari. Disputa este programată vineri, 3 noiembrie, de la ora 19:00.

*foto: Facebook/Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!