Stiri Cupa României Masculin

Srdjan Jovanovic: "Ne dorim un joc solid şi un rezultat bun cu Sibiul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.12.2012

BC Timişoara va primi mâine replica lui CSU Sibiu, în prima manşă din sferturile de finală ale Cupei României. Leii din Banat îşi doresc un rezultat cât mai bun încă din primul joc, iar antrenorul Srdjan Jovanovic le cere elevilor săi să facă un joc solid.

Bineînţeles că ne dorim calificarea în turneul final al Cupei şi pentru asta trebuie să fim mai buni decât Sibiul în aceste două meciuri. Este o înfruntare specială, într-un moment special, pentru că ne aflăm în mijlocul sărbătorilor de iarnă şi nu avem suficient timp pentru muncă şi nici pentru recuperare, dar acest lucru este valabil pentru toate echipele participante în Cupa României. Ne dorim să facem un joc solid sâmbătă şi să obţinem un rezultat bun.

Meciul cu CSU Sibiu va consemna mai multe premiere pentru bănăţeni. Principalul Srdjan Jovanovic debutează din această postură şi în Cupa României, Garry Galimore debutează ca jucător al Timişoarei, Daniel Tudosă revine oficial în maieul alb-violet. Nu în ultimul rând, noul secund Djordje Komadinic va debuta şi el la Timişoara.

Partida dintre Leii din Banat şi vulturii sibieni va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!