Stiri Cupa României Masculin

Srdjan Jovanovic: ”Vrem să câştigăm pentru a ajunge în Final Four-ul Cupei României!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.01.2013

Dacă în partida respectivă Sibiul l-a folosit pe Ivan Jenkins, cel mai recent transfer al lor, tehnicianul Timișoarei nu ar fi impresionat dacă și vineri sibienii ar proceda la fel cu un alt jucător. Srdjan Jovanovic consideră că o astfel de situație ar fi o sabie cu două tăișuri.

Am aflat, bravo lor dar totodată nu au timp să lucreze, deci poate fi rău, poate fi bine, vom vedea. Trebuie să vedem ce putem face, să nu repetăm greşelile din primul meci şi sunt sigur că putem juca mult mai bine. Am găsit slăbiciunile lor dar şi momentele noastre mai puţin bune, a precizat antrenorul conform banatsport.ro

Unul dintre punctele slabe ale Timișoarei în meciul tur a fost numărul mic de recuperări, 30 față de 32 ale adversarilor.

Trebuie toată echipa să ajute la recuperări pentru că în primul joc au avut mai multe ca noi, a spus Jovanovic.

Referitor la programul extrem de dificil al echipei din următoarea perioadă, antrenorul afirmă că le va aborda pe fiecare, pe rând, prioritar fiind cel din Cupă, cu Sibiul.

Nu sunt doar două jocuri, deoarece după aceea jucăm cu Mureş, la două zile distanţă, şi la CSM, deci avem patru jocuri în următoarele 10 zile. Nu vrem să ne gândim la Asesoft şi la celelalte jocuri acum, vrem să ne concentrăm pe Sibiu, cu siguranţă vrem să câştigăm pentru a ajunge în Final Four-ul Cupei României, a precizat Jovanovic pentru sursa citată anterior.

Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și BC Timișoara este vineri, de la ora 18:00, live pe DigiSport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!