Stiri Cupa României Masculin

Srecko Sekulovic: "Trebuie să mai lucrăm la recuperări"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
29.09.2013

Srecko Sekulovic, antrenorul celor de la BC Mureş, a declarat a conferinţa de presă după meciul de cupă dintre echipa sa şi CSU Sibiu:

„Mă bucur pentru victorie şi calificare, primul meci în faţa propriilor suporteri este întotdeauna foarte greu. Toată lumea se miră de performanţa lui Martinic, dar noi tocmai de aceea l-am adus, pentru că este cel mai bun conducător de joc din campionatul românesc. Aztăzi a jucat foarte bine atât în ofensivă, cât şi în apărare.

Ţinta mea pentru acest joc, în condiţiile în care Mladenovic şi Ciric abia au revenit, şi se poate observa că mai au anumite reţineri în mişcare, a fost să câştigăm cu şapte puncte. Foarte bine că au fost 26, dar eu nu sunt pe deplin satisfăcut de modul în care am cules mingile sub panou, Sibiul a avut 18 recuperări ofensive, ceea ce este foarte mult. În zilele care urmează ca trebui să muncim la acest aspect.”

Întrebat despre cine a câştigat duelul dintre Mladenovic şi Lee, Sekulovic a opinat:

„Dacă ne uităm pe tabelă, Mladenovic a câştigat cu 26 de puncte. Totuşi acesta este un joc colectiv, şi nu individual, nu este box, ca să afirm că Mladenovic l-a bătut pe Lee. Dar a jucat foarte bine, iar Lee este de-asemenea un centru foarte valoros.”

Referitor la faptul că înainte de meci s-a declarat sigur de calificare, deşi nu obişnuieşte să se hazardeze în declaraţii ultraoptimiste, Sekulovic a spus:

„A fost o problemă de psihologie. Ştiam că suntem capabili de victorie, şi nu am vrut să ofer alibiuri jucătorilor.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    antrenor
    Ma raliez opiniei ca este de departe cel mai valoros tehnician din LNB.

    cu 10 ani în urmă (29.09.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    antrenor
    Asa-i, de aceea in a doua parte a returului din campionatul trecut la fiecare meci de acasa suporterii il aclamau si agitau pancarte si banner-e cu numele lui.

    cu 10 ani în urmă (29.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!