Stiri Cupa României Masculin

Stănescu confirmă și în cupă faptul că e cel mai bun marcator al Asesoftului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.12.2012

Cel mai bun marcator al lui CSU Asesoft Ploiești în prima jumătate a sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13 este nimeni altul decât noul venit veteran, Virgil Stănescu.

Deși a fost titularizat de doar două ori până în prezent, pivotul de 2.08 metri are o medie de 14.1 puncte pe meci. Mai mult, ViSta este liderul campioanei și la recuperări, cu o medie de 6.1. De notat că el are o medie de doar 22:06 minute pe meci.

Respectând statutul dobândit pe parcursul primei jumătăți din sezonul regulat, Stănescu a fost cel mai bun marcator al lui CSU Asesoft Ploiești și în victoria de la Giurgiu, scor 76-63, în sferturile de finală ale Cupei României. Aici, el a avut 27 minute de joc, având un timp pe parchet mai ridicat decât media stagională deoarece Cătălin Burlacu a avut probleme cu greșelile personale.

Statistic, Virgil a avut 6/11 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. A adăugat 6 recuperări, un capac și o pasă decisivă cu trei posesii pierdute pentru 14 la eficiență și 14 la +/-. Așadar, atât la puncte cât și la recuperări Stănescu a fost în nota sa obișnuită pentru acest sezon.

Foto: Mirela Oprea (ziarulprahova.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!