Stiri Cupa României Masculin

Steaua CSM Eximbank Bucureşti are de recuperat un singur punct în returul cu CSM CSU Oradea din Cupa României

Eduard Popa

Eduard Popa
09.01.2016

steaua-csm csu oradea

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va întâlni astăzi, pe teren propriu, pe CSM CSU Oradea, în partida retur a sferturilor de finală din Cupa României.

Orădenii păstrează un avantaj minim după victoria de luni din partida tur, de pe teren propriu, scor 77-76. Steliştii au început mult mai bine partida, câştigând primul sfert cu 25-14. Dar orădenii au revenit treptat în joc şi graţie reuşitelor lui Barnette şi Franklin de pe final de partidă au reuşit să se impună cu un avantaj minim.

Sean Barnette a fost cel mai bun marcator al partidei tur pentru gazde, cu 20 de puncte, în timp ce Răzvan Paşca a înscris 11 puncte iar noua achiziţie, Miha Zupan, a reuşit 10. De partea cealaltă Titus Nicoară a înscris 23 de puncte cu 9 recuperări, Nikola Malasevic a înscris 20 de puncte cu 9 recuperări, iar Marko Marinovic a reuşit 11 puncte şi 5 pase decisive.

De alfel, Titus Nicoară este cel mai bun marcator al Stelei în Cupa României, cu o medie de 19 puncte în cele trei întâlniri precedente. De cealaltă parte, CSM Sean Barnette este cel mai bun marcator al Stelei, cu 18,3 puncte în competiţie.

Va fi cel de-al 15 lea duel dintre cele două formaţii, scorul direct până acum fiind de 8-6 pentru Steaua. 

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Mircea Şerban şi Istvan Bertalan, cu Romi Stănciulescu în rolul de observator.

Potrivit site-ului oficial al Stelei, secţia de baschet a clubului Steaua îl va introduce în galeria legendelor înaintea partidei pe fostul mare conducător de joc Petre Brănişteanu. În cinstea lui, va fi arborat în sală tricoul cu numărul 14, număr purtat de Brănişteanu în perioada petrecută la Steaua.

Intrarea în sală se va face în baza biletelor, care pot fi achiziţionate din Sala Regimentului de Gardă înaintea de începerea partidei. Preţul unui bilet este 10 lei.Meciul va putea fi urmărit în direct de DigiSport 2, de la ora 20:00.

*foto: ebihoreanul

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!