Stiri Cupa României Masculin

Stefan Bircevic: „Este o victorie mare pentru noi”

Stefan Bircevic: „Este o victorie mare pentru noi”

U-BT Cluj-Napoca a câștigat la prima întâlnire oficială cu fanii în sezonul 2022/2023, scor 94-76 în BTarena cu Cedevita Olimpija Ljubljana. Campioana României a scris o nouă pagină de istorie în baschetul românesc cu acest rezultat, fiind a treia echipă din țara noastră care a putut câștiga un meci în EuroCup.

Stefan Bircevic, liderul clujenilor în acest meci (24 de puncte și un nou personal best în competiție, 6 recuperări), a oferit câteva declarații la finalul partidei, scoțând în evidență importanța succesului:

„Vreau să le mulțumesc pentru început tuturor celor care au venit să ne susțină. Am întâlnit o echipă cu un istoric bogat în spate, joacă în mod constant în EuroCup. Este o victorie mare pentru noi și a fost important felul în care am început jocul și apoi repriza a doua. Ei au avut momente în care au arătat că sunt o echipă bună, dar și noi le-am demonstrat că suntem buni și putem câștiga orice meci în această campanie din EuroCup.”

Avem o șansă mare să adunăm două victorii la rând în competiție dacă rămânem la fel de concentrați și în duelul de marți.”

Întrebat cum a fost revederea cu fanii, Bircevic și-a adus aminte de precedenta campanie europeană a campioanei României:

„Îmi aduc aminte de anul trecut din BCL și a fost perfect să jucăm în fața propriilor fani. E foarte ușor să dai 100% când ai așa public în spate.”

Acesta a încheiat prin a spune ce a arătat U-BT cu ocazia acestui rezultat împotriva lui Cedevita Olimpija Ljubljana:

„Am avut șansa noastră și la Bourg. Am venit aproape de ei, dar nu am avut timp suficient să preluăm conducerea, însă am arătat lumii cât de buni suntem și nu facem doar act de prezență în EuroCup. Vrem să câștigăm multe meciuri și să evoluăm bine de fiecare dată.”

Ardelenii o să joace tot în BTarena în etapa a treia a grupei A, la Cluj-Napoca urmând să vină Umana Reyer Venezia pentru duelul de marți, 25 octombrie.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!