Stiri Cupa României Masculin

Stefan Fekete: "Meciul de la Oradea a fost primul și ultimul pentru mine la Chiajna"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.09.2013

Ștefan Fekete (foto, în verde), fundașul sârb legitimat la Concordia Chiajna în această vară, a fost contactat de către site-ul nostru cu scopul de a discuta pe marginea partidei de Cupa României pierdută la Oradea, scor 53-81. În schimb, sportivul ex-iugoslav a făcut câteva precizări cu privire la situația extra-baschetbalistică a grupării ilfovene:

"Este mai indicat să îți spun ce se întâmplă în afara terenului și în afara baschetului. Am fost înșelați de către club și conducerea administrativă a acestuia. Nu am întâlnit așa ceva în toată cariera mea. Nici măcar nu am auzit că cineva poate să facă așa ceva. Date fiind condițiile, noi ca jucători nu am avut ce să facem.

Clubul a decis să ne taie salariile cu 50%. Asta s-a întâmplat după două luni de pregătiri și cu șapte zile înaintea începerii sezonului. Probabil scopul este să se continue cu juniorii pentru că nu se retrogradează în acest sezon sau pentru a nu continua competiția.

Îmi pare rău că nu pot să-ți răspund întrebărilor pe teme baschetbalistice. Meciul cu Oradea a fost primul și totodată ultimul meci oficial pentru mine la această echipă. Referitor la Oradea vreau să spun că am întâlnit o echipă bună și cu adevărat organizată. Urez mult succes acestei echipe."

Înalt de 1.88 metri, Fekete este fundaș și are 27 de ani. Înaintea venirii în România a jucat pentru Capljina (Bosnia), Marso Nyiregyhaza, Alba Fehervar, FS Debrecen și Szedeak Szeged (toate în Ungaria).

În partida de la Oradea, Fekete a avut 31 minute de joc cu 9 puncte (3/13 din acțiune, 3/7 la libere), 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 4 posesii pierdute pentru -3 la eficiență, respectiv -9 la +/-.

Foto: Roby Boros

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Baschet
    Asa fe(de)latie asa echipe asa jucatori...... In conditiile astea baschetul romanesc o sa fie , asa cum a si fost in ultimii multi ani, doar o competitie de rahat fara sanse sa se afirme..... Daca nu vor sa joace, daca nu au bani sa joace atunci de ce mama dracului au promovat? de ce mama dracului ocupa degeaba un loc in LNB? Nu vreau sa jignesc suporterii Chiajnei ci conducerea carein dulcele stil romanesc dau cu mucii in ciorba si fac o tara de tot rahatul! Civilizatia este un lucru strain romanului......Pacat!

    cu 10 ani în urmă (23.09.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    trist
    Se pare ca "performanta" in fotbal cere sacrificii, adica si banii de la baschet. Asa se intampla cand "sportul rege" pune stapanire pe un club care are si sectie de baschet, se mai transfera practicile (vezi si ineptiile lui horoba de la Medias).
    Oricum daca continuam in ritmul asta cu desfiintarile si taierile de buget, vom ajunge sa jucam direct playoff-ul. Asta bineinteles in cazul in care vor ramane 8 echipe sa-l joace.
    Intre timp mosul de la federatie cu nume de ministru al transporturilor dormea linistit. Somn usor in continuare!

    cu 10 ani în urmă (23.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!