Stiri Cupa României Masculin

Ștefan Grasu a bifat un nou record personal de puncte în LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.05.2022

Ștefan Grasu a bifat un nou record personal de puncte în LNBM

U-BT Cluj-Napoca a câștigat în minim de meciuri seria cu FC Argeș din semifinalele Ligii Naționale. Ardelenii s-au impus și la Pitești pentru a încheia disputa cu piteștenii. Scorul final a fost 101-72.

Ștefan Grasu a fost decisiv în succesul campioanei României din Sala Sporturilor din Trivale. Jucătorul lui U-BT a avut cea mai bună prestație a carierei și a bifat noi recorduri personale la puncte și index al eficienței.

Grasu a jucat 25 de minute la Pitești și a terminat cu 19 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție. El a transformat 9/12 aruncări din acțiune, 1/3 de la distanță și a bifat un indice al eficienței de +24.

În seria cu FC Argeș Basketball, Ștefan a avut medii de 12.6 puncte, 4 recuperări, 3.6 pase decisive cu procentaje de 63% din interior, 17% de la distanță și 100% de la libere.

În finala Ligii Naționale, U-BT Cluj va da piept cu CSO Voluntari, care a trecut tot cu 3-0 de CSM Oradea în penultimul act al competiției. Șepcile Roșii au avantajul terenului propriu.

*foto: u-bt.basketball/Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!