Stiri Cupa României Masculin

Ștefan Grasu, despre perioada petrecută la U-BT Cluj: „Am avut și momente grele, dar mereu am trecut peste”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.07.2022

Ștefan Grasu, despre perioada petrecută la U-BT Cluj: „Am avut și momente grele, dar mereu am trecut peste”

Ștefan Grasu se pregătește alături de naționala U20 a României pentru Campionatul European – Divizia B care se va desfășura în Georgia, la Tbilisi între 16 și 24 iulie.

În această vară, tânărul de 19 ani a revenit în tabăra lui Dinamo București, după trei ani petrecuți la U-BT Cluj, unde a câștigat două titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă. Cu acest prilej, el a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru, în care vorbește despre experiența sa în tricoul studenților, dar și de revenirea în capitală.

„Perioada la Cluj a însemnat enorm pentru mine. M-a maturizat și ca jucător, dar și ca persoană. Nu o să am nimic de reproșat celor de acolo. Sunt o echipă cu niște oameni serioși, care vor să ajungă cât mai sus. Am avut și momente grele când simțeam că nu mai pot face față și că nu mai vreau să fiu acolo, dar mereu am trecut peste. În final, mă bucur că am petrecut ultimii 3 ani la U. A fost o experiență de neuitat.

Dinamo, pentru mine, este acasă. Am simțit că este timpul să fac acest pas și să ajung să joc la echipa dragă mie. Este un proiect foarte bine pus la punct. Am parte de niște colegi români de la care am de învățat enorm și de niște oameni din același club extraordinari. Mă bucur că mă întorc acasă, lângă familie, unde mă simt în lumea sportului constant. Chiar pot spune că am noroc cu părinții mei. Fiind foști sportivi, am parte de ajutorul lor tot timpul, știu ce înseamnă performanța la nivel mondial, deci nu cunosc pe altcineva care ar putea să mă ajute pe partea asta mai mult decât o face familia mea. Dinamo a reprezentat mereu ceva important pentru mine, mă bucur că acum pot reprezenta această echipă cu mândrie.”

De-a lungul carierei sale, Ștefan Grasu a evoluat doar pentru Dinamo București și U-BT Cluj-Napoca, el aflându-se actualmente la a doua experiență în tricoul alb-roșu. Alături de el, gruparea din capitală i-a mai acontat pe Vlad Moldoveanu, Rareș Uță, Radu Vîrnă și a reușit să îl păstreze pe Andrei Mandache.

*Foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!