Stiri Cupa României Masculin

Ștefan Grasu rămâne „student” și în sezonul următor

Ștefan Grasu rămâne „student” și în sezonul următor

U BT Cluj-Napoca l-a anunțat pe Ștefan Grasu pentru încă un sezon. Tânărul baschetbalist român a ajuns în sezonul 2019/2020 la Cluj-Napoca, unde și-a trecut în palmares un titlu național și o Cupă a României.

Ștefan Grasu a împlinit 18 ani la începutul anului curent. El măsoară 2.00 metri și este un jucător de poziția 4.

În sezonul 2020/2021, Grasu a jucat 35 de partide pentru U BT și a avut medii statistice de 4.1 puncte și 1.8 recuperări în 14.1 minute petrecute pe parchet. Cel mai bun meci al sezonului l-a făcut în fața lui BC CSU Sibiu, când a marcat 17 puncte.

Grasu a început baschetul la CS Baller București, dar a mai trecut pe la CS Otopeni, Știința București sau Dinamo. Ștefan s-a regăsit în lotul României la Campionatul European U16 Divizia B din 2019. România a încheiat competiția pe locul 8 iar Grasu a terminat turneul în postura de cel mai bun jucător al tricolorilor, izbutind medii de 14.6 puncte, 10.6 recuperări și 1.6 pase decisive.

Ștefan Grasu a debutat și la echipa națională de seniori, unde a devenit cel mai tânăr tricolor din ultimii 20 de ani.

foto: Manases Sandor

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    I'm gonna make an offer you cannot refuse
    Se pare că oferta lui U a fost una de nerefuzat: că-l bagă la facultate!

    cu 2 ani în urmă (07.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      Să glumim mai departe
      Acum că ți-am citit comentariu am înțeles cum vă păstrați tinerii jucători. Îți răspund că nu te lua după cum se procedează la voi. Nu peste tot în țară se folosesc aceleași metode. Unu-i Sere și nu-s mulți ca el! Și asta nu o spun cu răutate...

      cu 2 ani în urmă (07.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca SC:

      PS
      Știu că ești supărat că v-am luat un tânăr român de mare viitor. Ce să vă fac dacă nu l-ați inscris pe Watson la facultate!

      cu 2 ani în urmă (07.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!